ساخت یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

دو شهید گمنام گرانقدر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

شهید گمنام: 18 ساله- عملیات : رمضان – محل شهادت : شرق بصره

شهید گمنام :25 ساله – عملیات :ایزایی والفجر 8- محل شهادت :بوارین

در کشاکش دنيايي نامتقارن و در عرصه‌ي تقابل شديد خوبي‌ها و بدي‌ها و در عصر هجوم ناملايمات، تقدير الهي است که ملموس و محسوس مي‌شود. اينجاست که ايمانت به اميدت، آرزو مي‌بخشد و دلت را در آسماني به امانت مي‌برد که گويند بسي به اين خاک نزديک است که اين خاک است که به آسمان قرب دارد. خاک اينجا به خود مي‌بالد که خاک نيست... خاک و خون است. اينجاست که آسماني شدن تحقق مي‌يابد و اينجاست که فلسفه‌ي شهادت را نه از راه عقل، بلکه از طريق دل مي‌شود فهمید.  .

دو شهید ولا مقام  دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در 27 شهریور 97 فضای دانشگاه را عطر آگین کردند و در جوار مسجد امام خمینی ره به خاک سیرده شدند، که مایه خیر و  برکت،  افتخار اساتید ،کارکنان ،دانشجویان و این مرکز علمی هستند. دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با کمک خیرین عزیز (آحاد مردم ،دانشجویان ،اساتید و کارکنان به شکر الهی تا امروز ساخت اسکلت فلزی یادمان دو شهید ارزشمند را  انجام  داد . اشالله با همت خیرین وعزیزانی که دوست دارند در این کار خداپسندانه سهیم باشند بتوانیم یادمان درشان منزلت شهدا در این محیط دانشگاهی بنا نماییم.