دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات و مشاهده نمرات

قابل توجه دانشجویان محترم:

به اطلاع می رساند کارت ورود به جلسه امتحان پایان ترم 2-98-97 از روز دوشنبه مورخ 13/03/98 در سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا به نشانی www.iauneka.ir فعال می باشد. خواهشمند است در اسرع وقت جهت دریافت کارت ورد به جلسه اقدام نمایید و در صورت وجود هرگونه مشکل به آموزش مراجعه نمایید. در غیر این صورت مسئولیت عواقب تأخیر در دریافت کارت به عهده دانشجو می باشد. ضمناً آن دسته از دانشجویانی که فاقد عکس می باشند در اسرع وقت با در دست داشتن یک قطعه عکس به آقای محمدیان مراجعه نمایند و دانشجویان بدهکار با مراجعه به امور مالی جهت تسویه حساب اقدام نمایند.

همچنین برای مشاهده نمرات و درخواست تجدید نظر به آدرس اینجا مراجعه نمایید. مهلت ثبت درخواست تجدید نظر توسط دانشجو تا ۷ روز پس از ثبت نمره توسط استاد می‌باشد.

19-خرداد-1398 | 1522 بار مشاهده