17 شهریور 1398

چگونگی ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد

ثبت نام کارشناسی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در 23 و 24 شهریور 98 همزمان با دانشگاههای سراسر کشور

13 شهریور 1398

برنامه و شروع انتخاب واحد نیمسال مهر 98 واحد نکا

برنامه انتخاب واحد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا از 9 شهریور الی 21 شهریور

10 شهریور 1398

جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان به میزبانی واحد نکا

محمد باقر محمدی لائینی عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران خودش یک فرهنگ است باید در پیشبرد این انقلاب ایثارگری و جانفشانی های دفاع مقدس و آثار آن که یک فرهنگ عمومی ،تاریخی است در تبین و آگاه سازی به نسل جوان کوشا باشیم.

6 شهریور 1398

کاهش شهریه 50 درصد در اکثر رشته های تحصیلی،با شعار : دانشگاه آزاد اسلامی یعنی، دانش برای همه.

دانشگاه آزاد اسلامی یعنی دانش برای همه با کاهش 50 درصد در اکثر رشته های تحصیلی، تسهیلات بانکی از بدو ورود به دانشگاه . تحصیل رایگان خانواده شهدا و ایثارگران . تحصیل رایگان یک ترم برای دانشجویانی که در آن ترم تحصیلی ازدواج می نمایند .