حوزه ریاست

توسعه مدیریت و منابع

3 تیر 1398

ایستگاه سنجش رایگان فشارخون در واحد نکا

اطلاعیه به اطلاع اساتید ، کارکنان و دانشجویان ارجمند می رساند : ایستگاه سنجش رایگان فشارخون در راستای بسیج ملی کنترل فشار خون بالا ، در افراد بالای 30سال و نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد فردا 4 تیر ماه 1398 از ساعت 9 در سلف سرویس اساتید دانشگاه آزاد اسلامی دایر می باشد از کارمندان محترم ،اساتید ارجمند و دانشجویان گرامی جهت بازدید از نمایشگاه و سنجش فشار خون دعوت بعمل می آید.

1 تیر 1398

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا گفت: ورزش، سلامتی و نشاط جزء لاینفک زندگی پرتنش امروزی است و ورزش همگانی در سلامت افراد و نشاط جامعه نقش بسزایی دارد.

پذیرش جذب دانشجو یکی ارکان اصلی و بقاء دانشگاه

به گزارش بالویی روابط عمومی واحد نکا: شانزدهمین جلسه شورای معاونین(آموزشی پژوهشی) واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران عصر دیروز بصورت ویدئو کنفرانس با حضور،روسای واحدها و معاون علمی و مدیران روابط عمومی برگزار شد.در ادامه..

اخبار بیشتر