Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/beta/iauneka/lib/mylib.inc.php on line 628
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

26 فروردین 1394

همایش روز ملی فناوری هسته ای و روز زن با حضور فرزند دکتر حسابی در واحد نکا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد نکا : همایش بزرگ روز فناوری هسته ای ایران و بزرگداشت روز زن با حضور فرزند پروفسور محمود حسابی پدر علم فیزیک و پایه گذار اولین راکتور هسته ای ایران  مهندس ایرج ، فرماندار ،مسئولین شهرستان ، اساتید و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر ساختمان آموزشی دانشگاه برگزار شد .

در ابتدا دکتر باقری ضمن خیر مقدگویی به حاضرین سپس جایگاه زن را از نظر سه مکتب مورد بررسی قرار داد . از میان این مکاتب بهترین جایگاه که زن دارد در مکتب اسلام است . همچنین در خصوص انرژی هسته مباحثی را اشاره نمودند . سپس سخنران اول همایش دکتر مرزدرانی روان پزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در خصوص مهارت پیش از ازدواج و ازدواج آگاهانه مطالبی را بیان نمودند که مورد استقبال دانشجویان و حاضرین قرار گرفت .

در ادامه فرزند ارزشمند دکتر حسابی جهت سخنرانی به جایگاه رفت و از رئیس واحد و برگزار کنندگان این همایش تقدیر و تشکر نمودند . و متذکر شدند استوار ماندن قدرت یک کشور و مملکت به توپ و تانک نیست بلکه در گروه  پیشرفت علمی آن کشور است که نخبگان و دانشگاهیان رقم می زنند.همچنین یاد آور شدند مراکز هسته بیشتر کشورهای منطقه بدست دانشمندان ایران عزیز ساخته و طراحی شده است چه چیزی بهتر از این افتخار . مهندس ایرج حسابی شعر توانا بود هر که دانا بود را بیان نمودند. تحلیل نمودند اگر می خواهیم از وابستگی نجات پیدا کنیم دانایی خود و افر اد جامعه را بالا ببریم.

یادگار پدر علم فیزیک در  قسمت دوم  سخنان خوذ  نقش  زن و مادر  را در تربیت انسان های  بزرگ  بسیار تاثیر گذار دانست و خاطراتی از مادر  و همسر پرو فسور بیان نمودند که جمعیت سالن به وجد آوردند که بسیار زیبا بود . و جایگاه زن و مادر را بسیار رفیع دانستند . در این همایش هنرمندان استانی و شهرستانی هم حضور داشتند .

16 فروردین 1394

کسب موفقیت بی‌نظیر ایران عزیز در ماراتن نفس‌گیر مذاکرات هسته‌ای

کسب موفقیت بی‌نظیر ایران عزیز در ماراتن نفس‌گیر مذاکرات هسته‌ای، در برابر قدرت‌های بزرگ جهان و اثبات حقانیت نظام اسلامی در پیشبرد اهداف صلح‌آمیز هسته‌ای و رفع تحریم‌های ظالمانه و ناعادلانه بین‌المللی به ملت شریف ایران تبریک و تهنیت عرض می نماییم./ دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

جلسه رئیس واحد نکا با کارکنان در پایان سال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : جلسه پایان سال رئیس واحد با کارکنان در سالن کنفرانس ساختمان اداری یرگزار شد . در این مراسم ابتدا دکتر حسین باقری ضمن تسلیت ایام فاطمیه گزارش مختصری از فعالیت های انجام گرفته در واحد را بیان نمود. و زحمات تمامی همکاران  ارجمند کارکنان و اساتید تقدیر و تشکر نمودند. آروزی موفقیت و سلامتی از خداوند متعال مسئلت نمودند.

18 بهمن 1393

پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کار شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :دکتر حسین باقری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا اعلام کرد:پذیرش دانشجو بدون آزمون در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی تمدید شد .که آخرین مهلت برای ثبت برای نیمسال دوم سال تحصیلی جاری می باشد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا خاطر نشان کرد :  دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در ۵۳ رشته تحصیلی در رشته‌های فنی و مهندسی نظیر عمران، معماری، کامپیوتر، ساختمان، تاسیسات و … و علوم انسانی مانند مدیریت آموزشی، حسابداری، روانشناسی، مترجمی زبان و … از بهمن ۹۳ با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بدون آزمون دانشجو         می پذیرد.

12 بهمن 1393

دهه فجر بر ملت شریف ایران مبارکباد

به نام آن که نام و یادش مظهر امید و لطف و احسان است . سلام بر شهیدان و امام شهیدان و درود بر فجر آفرینانی که نهال دهه فجر همواره به همت والایشان یادگار و ماندگار مانده است.

با فرا رسیدن دهه فجر، ایران حال و هوای خاصی پیدا می کند. هنوز تیتر «امام آمد» برای همه مردم، حتی آنهایی که آن روز به دنیا نیامده بودند، جاودانه است و به ویژه سرودهای خاطره انگیز بهاران خجسته باد و الله الله و خمینی ای امام و همه آنچه در میانه زمستان حال و هوای ما را بهاری می‌کند.

دهه فجر بر ملت شریف ایران مبارکباد

14 دی 1393

پیام تسلیت به مناسبت مرگ نابهنگام 2 تن از دانشجو یان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

با درد و اندوه اطلاع یافتیم که در اثر یک حادثه تصادف 2 تن از دانشجویان شادروان مسعودبالویی  و سید یحیی ساداتی دانشجوی رشته مهندسی تاسیسات از جمع دوستان خداحافظی نمودند و به دیار حق پیوستند .به مناسبت این رویداد بی نهایت غم انگیز به محضر پدر بزرگوارشان و دانشجویان و اساتید ، دوستان و آشنایان این حادثه دلخراش را تسلیت عرض نموده.از خداوند متعال برای شادروانان طلب مغفرت و برای خانواده محترمشان صبر جمیل مسئلت می نماییم.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

تصاویر اولین روز دانشگاه

7 دی 1393

پذیرش دانشجو برای نیمسال تحصیلی دوم 94-93 آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر رحمت درزی معاون آموزشی و دانشجویی دانشگاه از پذیرش دانشجو بدون آزمون در 53 رشته تحصیلی برای نیمسال  تحصیلی دوم 94-93 خبر داد . و متذکر شدند داوطلبین ارجمند برای ثبت و سند پذیرش به سایت مرکز آزمون :www.azmoon.org مراجعه نمایند.

همچنین یاد آورشدند این واحد دانشگاهی در مقاطع ارشد با آزمون در رشته آموزش و بهسازی منابع انسانی و تحقیقات آموزشی برای مهر 94 دانشجو می پذیرد متقاضیان محترم می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون www.azmiin.org ثبت نام نمایند . آخرین مهلت16 /11/93 می باشد.

6 دی 1393

جلسه هفته پژوهش با سخنرانی دکتر بلباسی در واحد نکا