Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/beta/iauneka/lib/mylib.inc.php on line 628
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

دیدار سرپرست بانک ملی شرق مازندران با رئیس واحد نکا

به گزارش بالویی مسئول روابط دانشگاه : سرپرست بانکی ملی شرق  استان مازندران جناب آقای مهدی زاده به همراه روسای بانک ملی شهرستان نکا با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا دکتر ارشاد صادقی طوسی دیدار و گفتگو کردند.

بازدید دکتر منصوریان از واحد نکا

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران ازبدو ورودبه مقام  شامخ شهدای گمنام ادای احترام کردند.    .

26 مرداد 1394

کسب مقام برتر وبلاگ نویسی قرآنی توسط دانشجوی واحد نکا

به گزارش آنا :خانم سادتی کارشناس فرهنگی خواهران از کسب مقام برتر وبلاگ نویسی قرآنی خبر داد. گفتنی است در راستای تو.سعه فعالیت های قرآنی بویژه در فضای مجازی با همکاری دانشگاه آقای ایمان عالیشاه دانشجوی رشته حسابداری واحد نکا توانست در بیستمین دوره جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی در بخش پژوهشی وبلاک نویسی قرآنی متخب کشوری شود . همچنین در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کسب رتبه برتر وبلاک نویسی قرآنی از آن خود و دانشگاه آزاد اسلامی نکا نماید .

آگهی مزایده ساختمان خوابگاه و مغازه

مزایده مغازه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در نظر دارد ششدانگ یک باب مغازه به مساحت 53/13 مترمربع واقع در شهرستان نکا-خیابان انقلاب-طبقه دوم-پاساژ بزرگ را از طریق مزایده عمومی به فروش برساند. لذا از کلیه متقاضیان حقیقی و حقوقی دعوت بعمل می آید ضمن واریز مبلغ 000/200 ریال به شماره حساب 0107645288004 نزد بانک ملی بنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا، جهت دریافت اسناد مزایده حداکثر تا 15 روز پس از تاریخ درج آگهی به دبیرخانه دانشگاه مراجعه نمایند.جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 3-01134775442 تماس حاصل فرمائید.
*دانشگاه در رد یا قبول پیشنهادات اختیار تام دارد.
*هزینه درج آگهی بر عهده برنده مزایده می باشد.

مزایده ساختمان خوابگاه دانشجویی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در نظر دارد ششدانگ اعیانی به انضمام پنج دانگ و بیست و چهار سیر و هشت مثقال عرصه یک قطعه زمین به مساحت 2/716 مترمربع با یک بنای احداثی در آن به مساحت 1/228 متر مربع دارای شماره پلاک 191 فرعی از 26 الی 28 اصلی بخش نه ثبت ساری واقع در شهرستان نکا-خیابان انقلاب-کوچه شهید خلیلی را از طریق مزایده عمومی به فروش برساند. لذا از کلیه متقاضیان حقیقی و حقوقی دعوت بعمل می آید ضمن واریز مبلغ 000/200 ریال به شماره حساب 0107645288004 نزد بانک ملی بنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا، جهت دریافت اسناد مزایده حداکثر تا 15 روز پس از تاریخ درج آگهی به دبیرخانه دانشگاه مراجعه نمایند.جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 3-01134775442 تماس حاصل فرمائید.
*دانشگاه در رد یا قبول پیشنهادات اختیار تام دارد.
*هزینه درج آگهی بر عهده برنده مزایده می باشد.
*ملک مورد نظر دارای انشعابات آب،برق،گاز و تلفن می باشد.

نائب قهرمانی فوتسال دانشجویی واحد نکا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، علی خوشی مسوول تربیت بدنی واحد نکا از برگزاری مسابقات فوتسال دانشجویی با حضور 11 تیم از دانشگا ههای آزاد اسلامی استان مازندران به میزبانی واحد ساری خبر داد
وی افزود :در این دوره از مسابقات 11 تیم از واحدهای رامسر، چالوس، نوشهر، آمل، نور، بابل، قائمشهر، ساری، نکا، جویبار و سوادکوه حضور داشتند . که در ابتدا تیم‌ها در سه گروه و بصورت دوره‌ای و حذفی باهم به رقابت پرداختند که در ‌‌نهایت تیم های چالوس و نکا به فینال و تیم های ساری و آمل برای کسب مقام سومی این دوره از مسابقات راه یافتند. در ادامه مسابقات تیم های واحد چالوس و نکا برای کسب عنوان قهرمانی با هم به رقابت پرداختند، که در ‌‌نهایت واحد چالوس موفق شد با نتیجه ۳ بر ۱ بر حریف خود چیره شود و عنوان قهرمان را به خود اختصاص دهد و واحد نکا هم بعنوان نائب قهرمانی این دوره از مسابقات شناخته شد . همچنین واحد ساری مقام سوم کسب نمودند.

16 اردیبهشت 1394

برگزاری همایش روز معلم و اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : مراسم بزرگداشت روز معلم با همکاری بسیج دانشجویی ، تشکل های دانشجویی و دفتر فرهنگ اسلامی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برگزار شد .در این جلسه ابتدا دکتر حسین باقری رییس دانشگاه ضمن خیر مقدم گویی به حاضرین جلسه این روز خجسته را بر طالبان علم ودانش تیریک نمودند . دکتر باقری حدیثی ار حضرت علی (ع) در خصوص ارزش عالم ذکر نمودند مبنی بر اینکه دانشمند زنده است گرچه مرده باشد،زیرا همیشه نام او زبانزد عام و خاص است و افکار بلندش رایج ،نوشته ها و کتاب هایش مورد بهره برداری است. نمونه بارز که این روز به نام ایشان مزین شد.شهید مرتضی مطهری .بوعلی سینا و ... سپس سخنران جلسه حجت الاسلام و المسلمین علی اصغر ذوالفقاری دادستان محترم شهرستان نکا از ریاست واحد و مسئولین دانشگاه از برگزاری چنین مراسم باشگوه در مقام و منزلت معلم و استاد تقدیر و تشکر نمود .و روز معلم را به اساتید و دانشجویان تبریک نمود و یاد آور شدند معلم در هر جامعه بیشترین سهم در رشد و نمو نیروی انسانی دارد .داستان شهرستان نکا در قسمت دوم سخنان خود وظایف دادستان را بیان نمود . در ادامه گروه هنری صدا و سیمای مر کز مازندران به اجرای برنامه طنز پرداختن که مورد استقبال حاضرین قرار گرفتن.

13 اردیبهشت 1394

برگزاری مراسم اعتکاف در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراسم اعتکاف با حضور مسئولین فرهنگی دانشگاه در مسجد امام خمینی ره برگزار شد

13 اردیبهشت 1394

12 اردیبهشت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم همچنین ولادت با سعادت امام علی ع روز پدر مبارکباد

5 اردیبهشت 1394

کسب مدال برنز دانشجوی رشته حسابداری در مسابقات پاراتکواندوی قهرمانی آسیا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : آقای احمد نریمانی دانشجوی رشته حسابداری  در وزن 61- کیلوگرم (کلاس 42)مسابقات پاراتکواندوی قهرمانی آسیا برسکوی سوم ایستاد و مدال برنز را به گردن آویخت .گفتنی است در این دوره از مسابقات مقام اول تیمی را کسب نمودند و همچنین کسب سهمیه مسابقات جهانی ترکیه.

این دوره از مسابقات پاراتکواندوی قهرمانی آسیا (G4)جمعه به میزبانی چین تایپه و در سالن "دانشگاه تایپه" برگزار شد که دراین رقابت 5 نماینده ایران موفق به کسب مدال شدند.

مردم ورزش دوست نکا از قهرمان مسابقات پاراتکواندو آسیا- چین تایپه استقبال گرمی بعمل آوردند.

1...12345678910...65
صفحه 5 از65 (580 ردیف)