پیام تسلیت دکتر منصوریان

#_پیام_تسلیت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری بمناسبت درگذشت جانسوز پدرهمکار محترم دکتر صادقی طوسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا:
               #_هوالباقی"
«ألّذین اِذا أصابَتْهُم مُصیبَه قالوا إنّا لِلّه و إنّا إلَیْهِ راجِعون»

▪️با کمال تأسف و تاثر خبردرگذشت جانسوز پدر همکار محترم دکتر صادقی طوسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا _مرحوم_حاج_حسین_صادقی طوسی
▪️ که به تازگی دار فانی را وداع گفت به دشواری به باور می‌ آید ، ولی در برابر تقدیر الهی پروردگار چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست .
▪️بدینوسیله این ضایعه غم انگیز را به خانواده محترم #_صادقی_طوسی"  تسلیت عرض می نمایم و از درگاه خداوند متعال برای این پدر سفر کرده رحمت و مغفرت الهی و برای خانواده، بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.
#_دکتر_حسین_منصوریان_سرخگریه #_سرپرست_دانشگاه_آزاد_اسلامی #_استان_مازندران_و_واحد_ساری

16-اردیبهشت-1398 | 434 بار مشاهده