Islamic Azad University, Neka Branch

« امروز »
شيدسچپج

21-ESF-1397
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس پیشین سه واحد دانشگاهی این دانشگاه دعوت حق را لبیک گفت.

دکتر ابراهیم حلاجیان عضو هیئت علمی رشته مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر و رئیس پیشین سه واحد دانشگاهی قائم‌شهر(۸۳تا ۸۷)، چالوس و تهران‌شرق این دانشگاه بر اثر سکته قلبی و در محل دانشگاه دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.

حلاجیان صبح امروز و قبل از رسیدن به جلسه دفاع دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر دچار سکته قلبی شد و جان به جان آفرین تسلیم کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا،  کارکنان و دانشجویان این مصیبت غم انگیز را به خانواده مرحوم حلاجیان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تسلیت عرض می نماید

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

21-ESF-1397
هفته درختکاری در واحد نکا

سرپرست واحد نکا : مرگ هر شاخه سبز مرگ یک انسان است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:به مناسبت هفته  درختکاری و هفته منابع طبیعی و با حضور رییس واحد دکتر صادقی طوسی ،مهندس احمدی رئیس ادارمنابع طبیعی،دکتر علی داد عضو شورای شهر شهرستان نکا،اعضای هیات علمی،دانشجویان و کارکنان نهال کاری در محوطه دانشگاه امروز 21 اسفند انجام شد. در این مراسم نهال کاری سرپرست واحد نکا در ختکاری را بسیار کار شایسته و با اهمیت خواند. وی با یادآوری سخنان مقام معظم رهبری در 15 اسفند سال 97 در روز درختکاری می فرمایند  مسئله درخت و حفظ پوشش گیاهی باید جایگاه واقعی خود را در فرهنگ عمومی پیدا کند.دکتر طوسی متذکر شد، درخت مظهر زیبایی و حیات و یکی از زیباترین و پرثمرترین نعمت‌های بیکران خداوند است که بخش مهمی از نیازهای انسان را برآورده می‌سازد.وی به نقل از بزرگان و اندیشمندان و دوستداران طبیعت مبنی بر اینکه مرگ هر شاخه سبز مرگ یک انسان است

11-ESF-1397
گرامیداشت روز مهندس در واحد نکا

بالویی روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا از برگزاری روز مهندس درشامگاه روز چهارشنبه 8 اسفند باهمکاری با همکاری سازمان نظام مهندسی استان مازندران، دفاتر نمایندگی نظام مهندسی نکا و بهشهر خبر داد. این مراسم با حضور مهندس محمدی تاکامی مدیر کل امور دفتر شهری و شوراهای استانداری مازندران، اعضای هیات مدیره نظام مهندسی ساختمان مازندران، اعضای دفتر نمایندگی نظام مهندسی شهرستانهای نکا و بهشهر، مهندس لطیفی کارآفرین ملی و مدیر عامل شرکت دانش بنیان فولاد ماشین، اعضای شورای اسلامی شهرستانهای نکا و رستمکلا، مدیر امور برق شهرستان نکا و اساتید، کارکنان و دانشجویان و دانش آموختگان کار آفرین رشته های مهندسی این واحد دانشگاهی در سالن آمفی تئاتر ساختمان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برگزار شد.

در ادامه .....

7-ESF-1397
جلسه شورای پزوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با حضور دکتر صادقی طوسی سرپرست واحد نکا و اعضای گروه سه شنبه 7 اسفند در سالن کنفرانس ساختمان اداری برگزار شد

7-ESF-1397
بزرگترین رویداد فرهنکی در واحد نکا برگزار شد. اختتامیه سیزدهمین جشنواره فرهنگی علمی وهنری نماز_ونیایش دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با حضوردکتر منصوریان سرپرست دانشگاه آزاداسلامی مازندران ،دکتر حسینی رئیس دفتر نهادمقام معظم رهبری استان ،دکتر صالحی رئیس دبیرخانه هیات امناء استان،روسای واحدهای دانشگاهی مازندران و فرماندار و شهردار و دیگر مسئولین شهرستان نکا در سالن ورزشی شهید مدافع حرم حسین مشتاقی برگزار شد. دوشنبه؛ ۶ اسفند ماه

6-ESF-1397
جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به میزبانی واحد نکا

تصاویر سی وهفتمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

26-DEY-1397
پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته نیمسال دوم 98-97 دانشگاه آزاد اسلامی از شنبه آغاز می شود.

به گزاش بالویی مسئول روابط عمومی دانشگاه ثبت نام و پذیرش دانشجو بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی از شنبه 29 دیماه در مقاطع کارشناسی و کاردانی از طریق سایت:www.azmoon.org آعاز خواهد شد

برای اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 3-2-34775441 تماس حاصل نمایید

با تشکر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

26-DEY-1397
دیدار سرپرست بانک ملی شرق مازندران با رئیس واحد نکا

به گزارش بالویی مسئول روابط دانشگاه : سرپرست بانکی ملی شرق  استان مازندران جناب آقای مهدی زاده به همراه روسای بانک ملی شهرستان نکا با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا دکتر ارشاد صادقی طوسی دیدار و گفتگو کردند.

22-DEY-1397
بازدید دکتر منصوریان از واحد نکا

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران ازبدو ورودبه مقام  شامخ شهدای گمنام ادای احترام کردند.    .

26-MOR-1394
کسب مقام برتر وبلاگ نویسی قرآنی توسط دانشجوی واحد نکا

به گزارش آنا :خانم سادتی کارشناس فرهنگی خواهران از کسب مقام برتر وبلاگ نویسی قرآنی خبر داد. گفتنی است در راستای تو.سعه فعالیت های قرآنی بویژه در فضای مجازی با همکاری دانشگاه آقای ایمان عالیشاه دانشجوی رشته حسابداری واحد نکا توانست در بیستمین دوره جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی در بخش پژوهشی وبلاک نویسی قرآنی متخب کشوری شود . همچنین در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کسب رتبه برتر وبلاک نویسی قرآنی از آن خود و دانشگاه آزاد اسلامی نکا نماید .

Home | About | Contact Us | RSS