Islamic Azad University, Neka Branch

اولينقبليآرشيوبعديآخرين
عنوان : برگزاری همایش روز معلم و اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا
تاريخ : 16-ORD-1394

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : مراسم بزرگداشت روز معلم با همکاری بسیج دانشجویی ، تشکل های دانشجویی و دفتر فرهنگ اسلامی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برگزار شد .در این جلسه ابتدا دکتر حسین باقری رییس دانشگاه ضمن خیر مقدم گویی به حاضرین جلسه این روز خجسته را بر طالبان علم ودانش تیریک نمودند . دکتر باقری حدیثی ار حضرت علی (ع) در خصوص ارزش عالم ذکر نمودند مبنی بر اینکه دانشمند زنده است گرچه مرده باشد،زیرا همیشه نام او زبانزد عام و خاص است و افکار بلندش رایج ،نوشته ها و کتاب هایش مورد بهره برداری است. نمونه بارز که این روز به نام ایشان مزین شد.شهید مرتضی مطهری .بوعلی سینا و ... سپس سخنران جلسه حجت الاسلام و المسلمین علی اصغر ذوالفقاری دادستان محترم شهرستان نکا از ریاست واحد و مسئولین دانشگاه از برگزاری چنین مراسم باشگوه در مقام و منزلت معلم و استاد تقدیر و تشکر نمود .و روز معلم را به اساتید و دانشجویان تبریک نمود و یاد آور شدند معلم در هر جامعه بیشترین سهم در رشد و نمو نیروی انسانی دارد .داستان شهرستان نکا در قسمت دوم سخنان خود وظایف دادستان را بیان نمود . در ادامه گروه هنری صدا و سیمای مر کز مازندران به اجرای برنامه طنز پرداختن که مورد استقبال حاضرین قرار گرفتن.

Home | About | Contact Us | RSS