مهارت و کارآفرینی

دانشجوی گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا،

سلام، به اطلاع شما می رساند، این‌واحد دانشگاهی در نظر دارد در راستای سیاست تربیت فارغ التحصیل ماهر که پاشنه آشیل تقویت بنگاه های کسب و کار کوچک و متوسط می باشد، از پتانسیل حرفه ای و مهارتی شما استفاده ببرد و اگر شما نیاز به دوره مهارتی و معرفی به بازار کار دارید، پیگیریهای لازم را بعمل آورده و این ارتباط حین تحصیل شما با بازار هدف مناسب را بوجود آورد. لذا در صورت تمایل، خواهشمندیم فرم زیر را تکمیل نمایید تا پس از تحلیل و بررسی، دکتر اکبرپور مدیر گروه حسابداری و نماینده دانشگاه در امور کارآفرینی، مهارت و ارتباط با صنعت با شما تماس بگیرند.
فرم دانشجویان فارغ التحصیل فرم دانشجویان در حال تحصیل

امضای تفاهم نامه علمی - پژوهشی در واحد نکا

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با موسسه پژوهشی شیخ بهایی تفاهم نامه همکاری علمی- پژوهشی امضا کردند.

برگزاری مراسم ویژه روز حسابدار در واحد نکا

گرامی داشت 15 آذر روز حسابدار در واحد نکا با حضور اساتید، فارغ التحصیلان و دانشجویان

انعقاد سومین تفاهم نامه مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با صنایع تولیدی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در راستای اجرایی کردن طرح اشتغال مفید برای دانشجویان شاغل به تخصیل و فارغ التحصیل واحد با شرکت تولیدی صنایع ژینکو تفاهم نامه مشترک امضا کرد

22 آبان 1400

در قالب تفاهم‌نامه؛ دانشگاه آزاد اسلامی نکا با یک شرکت تولیدی صنعتی همکاری می‌کند

کیوان اکبرپورنماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در امور کارآفرینی و مهارت از عقد تفاهم‌نامه همکاری میان این واحد دانشگاهی و یک شرکت تولیدی صنعتی خبر داد.

19 آبان 1400

انعقاد تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی نکا برای اشتغالزایی مفید

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا تفاهم‌نامه‌ای در راستای فراهم کردن بازار کار و اشتغالزایی مفید برای جوانان و دانشجویان امضا کرد.

1...1...1
صفحه 1 از1 (7 ردیف)