Sunday, 27 May 2018
یکشنبه, ۰۶ خرداد ۱۳۹۷

دکتر حسین باقری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا از برگزاری کنگره آیت الله محمدی لائینی در اردیبهشت 97خبر دادد

اولین کنگره مفاخر علمی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) شهرستان نکا اسلامی در23 اردیبهشت  ماه 97 برگزاری می گردد.
ایشان اضافه کرد آیت الله محمدی لائینی که از مفاخر علمی ،فعالان‌ سیاسی ‌تأثیر گذار در پیش‌ از انقلاب‌ و پس‌ از آن‌ ،همچنین دو دوره نماینده مردم شریف استان مازندران در مجلس خبرگان رهبری بوده‌ است‌.
رئیس دانشگاه در ادامه یادآور شد  شهرستان نکا مفاخر علمی زیادی در سطح استان و کشور دارد. نقش آفرینی زیادی در حوزه علوم دینی کردند،که آیت الله محمدی لائینی یکی از علمای وارسته و زاهد که دروس سطح را در حوزه علمیه منطقه هزارجریب فرا گرفت و پس از آن، به محضر عالم و عارف نامی استان مازندران، حضرت آیت اللّه العظمی کوهستانی رسید تا سطوح عالیه را از وی فرا بگیرد. این عالم جلیل قدر در سال 1338، بعد از کسب اجازه از آیت اللّه العظمی کوهستانی، جهت ادامه تحصیل علوم اسلامی، در 25 سالگی به نجف رفت و در طول 14 سال تحصیل در حوزه علمیه نجف، از محضر اساتید آن جا استفاده نمود، سپس در سال 1342 در حالی که دو دوره در درس خارج اصول شرکت کرده بود و اکثر کتب فقه در بحث عبادات و معاملات را گذرانده بود. با کسب اجازه اجتهاد از علمای نجف، به ایران بازگشت. و در محضر آیت الله  کوهستانی به تدریس تعلیم و تربیت  مشغول شد . سپس به درخواست مکرر مردم ولایت مدار شهرستان نکا با عشق علاقه به این شهر عزیمت نمود.
مراسم نکوداشت آیت الله حسین محمد محمدی لائینی در اردیبهشت 97 در مصلی بزرگ امام خمینی ره شهرستان نکا برگزار می شود.