Saturday, 25 November 2017
شنبه, ۰۴ آذر ۱۳۹۶

دکتر باقری در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، بیست چهارمین جلسه شورای دانشگاه، با حضور دکتر نیاز آذری دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران ، دکتر صالحی رئیس دبیرخانه هیات امنا،مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، روسای واحد و شورای تخصصی به  میزبانی واحد نکا برگزار شد .

در این جلسه ابتدا دکتر باقری رئیس واحد نکا ضمن خیر مقدم گویی به حاضرین و ضمن گرامیداشت دهه کرامت گفت: دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه (س) را به همه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران تبریک و تهنیت عرض می کنم و امیدوارم که اتصال به خاندان نبوت  برای ما دانشگاهیان همچنان دارای برکات عظیم الهی باشد. سپس گزارش از فعالیت های دانشگاه در زمینه های آموزشی ،دانشجویی و مالی و عمرانی اشاره کرد. ایشان در ادامه با بیان حدیث از حضرت علی (ع) مبنی بر اینکه برای رسیدن به هدف ها و مقام های بلند،همت بلند داشته باشید .با توجه با چالش های موجود در دانشگاه مهمترین عامل موفقیت دانشگاه و یا به عبارتی حفظ وضعیت موجود، همکاری و همدلی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه دانست.

سپس دکترکیومرث نیازآذری با تبریک انتصاب دکتر رهبر به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سابقه شناخت با دکتر رهبر این چهره علمی کشور  به سال‌های دور بر می‌گردد گفت: دکتر رهبر شخصیتی توانمند، مدیری مدبر و انقلابی دلسوز است و در همه امور  کارها رضایت خداوندبزرگ را سرلوحه کار خود قرار می‌دهد.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با اشاره به بخشنامه تعطیلی تابستان خاط نشان کرد: همه واحدهای استان در این ایام تعطیل هستند و واحدهای مجری ترم تابستان و غیر مجری باید تعدادی از کارکنان را بر اساس برنامه مشخص بکارگیری کنند که ایام مرخصی این دسته از کارکنان به زمان دیگری موکول خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با توجه به برنامه زمانبندی ترم‌های تحصیلی سال جاری تصریح کرد. همه واحدهای استان باید در زمان مقرر ثبت نام را شروع کنند و زمان حذف و اضافه نیز فقط در زمان های مسخص شده انجام گیرد و خارج از ایام مقرر امکان فرایند ثبت نام وجود ندارد.

این مقام مسئول اظهارکرد با توجه به جایگاه درخور توجه این مجموعه علمی در کشور حتی در خارج کشور در مورد اساتید حق التدریس واحدهای استان، به روسای واحد تاکید کردهمه استادان حق التدریس باید پرونده گزینش علمی و عمومی داشته باشند و کد استادی خود را از سامانه دریافت کنند.