Wednesday, 18 October 2017
چهارشنبه, ۲۶ مهر ۱۳۹۶

فرصت مجدد برای ثبت‌نام در کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از اول اسفند

مشاور سازمان سنجش اعلام کرد متقاضیان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ که تاکنون ثبت‌نام نکرده‌اند می‌توانند از اول تا سوم اسفند در این آزمون ثبت‌نام کنند.

حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، گفت: «برای شرکت در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ تعداد ۷۵۹ هزار و ۶۹۵ داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، ۳۸۰ هزار و ۱۲۸ نفر زن و ۳۷۹ هزار و ۵۶۷ نفر مرد و به عبارت دیگر ۵۰.۰۴ درصد زن و ۴۹.۹۶ درصد مرد هستند.

او افزود: «اطلاعات ثبت‌نامی همه داوطلبان ثبت‌نام‌کننده از روز یکشنبه اول اسفند تا روز سه‌شنبه سوم اسفند بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت و تمامی متقاضیان می‌توانند در مهلت اعلام شده نسبت به مشاهده و کنترل اطلاعات ثبت‌نامی خود اقدام و در صورت تمایل نسبت به ویرایش اطلاعات اقدام کنند.»

مشاور سازمان سنجش گفت: «همچنین برای کمک به داوطلبانی که در مهلت مقرر (۱ تا ۱۱ دی‌ماه) در آزمون کارشناسی ارشد ثبت نام نکرده‌اند تصمیم‌ گرفته شده است که این دسته از متقاضیان در روزهای اول تا سوم اسفندماه بتوانند در این آزمون‌ثبت نام کنند.»

توکلی گفت: «آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۷ و ۸ اردیبهشت ماه ۹۶ در حوزه‌های امتحانی مربوط و برای داوطلبان ۶ گروه آموزشی برگزار می‌شود.»