Sunday, 22 October 2017
یکشنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۶

بزرگداشت 16 آذر روز دانشجو در واحد نکا برگزار شد

بالویی  روابط عمومی دانشگاه از برگزاری بزرگداشت 16 آذر و روز دانشجو خبر داد . این مراسم با حضور طهماسبی مدیر کل فناوری اطلاعات استان مازندران ،مهندس احمدی فرماندار شهرستان نکا ، دکتر باقری رییس واحد ،اساتید و دانشجویان عزیز گلهای سر سبد دانشگاه در سالن آمفی تئاتر ساختمان آموزشی برگزار شد .ابتدا دکتر حسین بافری این روز تاریخی و روز حق خواهی و استبداد ستیزی را بر طالبان علم و دانش معرفت تبریک نمودند .سپس در خصوص هدف و برنامه ریزی که دو عامل مهم در موفقیت و پیشرفت دانشجویان ارجمند در دوران تحصیل حتی فارغ التحصیلی نقش بسزایی دارند پیرامون هر کدام توضیحاتی مفصلی را ارائه نمودند .

در ادامه فرماندار نکا ، 16 آذر روز دانشجو  تبریک نمودند و این روز مبارک را  به عنوان روز مقاومت و ایستادگی دانشجویان این سرزمین در برابر استعمار غرب و استبداد و خودکامگی رژیم پهلوی دانست . مهندس احمدی یاد آور شدند: دانشجو به عنوان قشر باسواد و فرهنگی جامعه، افزون بر شخصیت اجتماعی خود، الگوی رفتار و تفکر دیگران است. چنانچه باید در این عرصه چنان چشم گیر باشند که حتی پس از پیمودن مدارج و موقعیت های عالی مختلف، همچنان دوره دانشجویی آنان الگوبرداری شود.