Wednesday, 18 October 2017

پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت روز کارمند

چهارشنبه 3 شهریور 1395 - 10:51
جلسه هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی‎

دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، چهارم شهریور، روز کارمند را به همه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در متن پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت روز کارمند آمده است:

«پیامبر اکرم (ص): خداى تعالى دوست دارد وقتى کسى کارى می‌کند آن را به خوبى انجام دهد.

چهارم شهریور، روز کارمند را به همه همکاران خدوم، دلسوز و متعهد دانشگاه آزاد اسلامی تبریک می‌گویم. معتقدم پیشرفت و توسعه پایدار ملزوم در اختیار داشتن نیروی انسانی متعهد و متخصص است و تعهد کاری و اخلاقی اشخاص عامل موثر در پیشبرد اهداف و برنامه است؛ بی‌شک نادیده‌گرفتن کرامت و حرمت افراد در هر مجموعه‌ای هم عامل مخربی در پیشبرد برنامه‌ها خواهد بود.»

در ادامه این پیام آمده است: «همکاران گرامی، بیش از سه دهه از حیات و فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه آموزش عالی کشور می‌گذرد و اگر ممارست و سخت‌کوشی شما کارکنان نبود، امروز نمی‌توانستیم بار سنگینی از آموزش عالی فرزندان سرزمینمان را بر عهده بگیریم، مطمئناً ادامه این راه و دستیابی به موفقیت‌های جدید در بخش‌های مختلف میسر نمی‌شود، مگر با همراهی، همدلی، همکاری و همگامی همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی که چاره و ضمانت‌بخش موفقیت این دانشگاه است.»

در پایان پیام آمده است: «امید دارم با تلاش و کوششی مضاعف در رفع مشکلات جامعه، کمک به توسعه پایدار کشور و خدمت به مردم حرکت کنیم. اینجانب بار دیگر روز کارمند را به همه همکاران گرامی و دلسوز تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال برای همه آنان آرزوی تندرستی، بهروزی و موفقیت روزافزون مسالت دارم.»