Tuesday, 24 October 2017
سه شنبه, ۰۲ آبان ۱۳۹۶

12097

17 مرداد روز حق گویی و حق جویی بر اصحاب رسانه مبارک باد

17  مرداد روز حق گویی و حق جویی بر اصحاب رسانه مبارک باد.

هفدهم مرداد ماه سال سالروز شهادت شهید محمود صارمی و روز سترگ خبرنگار فرصتي دوباره براي گرامیداشت اهل قلم و رسانه  که قابل ستایشند، تقدیر از انسان هائیست كه عمر گرانمايه خویش را با افتخار صرف اعرصه خبر و اطلاع رسانی  می کنند. در چنين مجالي یاد و خاطره شهدای عرصه خبر شهرستان نکا و ایران عزیز را که با حماسه آفرینی و ایثار بقای حقیقت را به بقای خود ترجیح دادند ،این روز شکوهنمد که روز خبرنگار مزین شده است .روز حق گویی و حق جویی و روز پاسداشت قلم را به همه همکاران ،خبرنگاران،نویسندگان و روزنامه نگاران صاحبان اندیشه دل و اهل قلم که راهنمایی بشریت به زندگی باشکوه و عزتمند نقش دارندتبریک تهنیت عرض می نماییم.

پیامبر خدا صلی الله علیه و آله در حدیثی فرموده است: «حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس». ویژگی حق محوری، حق طلبی و حق گویی، از مهم ترین ویژگی های یک خبرنگار موفق و خداترس است. در مقابل، سخن چینی، بدگویی و به جان هم انداختن مردمان، از ویژگی های نکوهیده ای است که هر انسان عاقلی از آن ها بیزاری می جوید. پس چه نیکوست که صاحبان بنگاه های خبری و نیز خود خبرنگاران، همواره به دنبال واقعیت باشند و از جنجال آفرینی و بد کردن مردم با هم بپرهیزند.

فعالیت خبر نگار، انعکاس رخدادهایی است که قابلیت خبرشدن و اطلاع رسانی به جامعه را دارد. لازمه خبرنگار خوب بودن، داشتن علم و دانش، تجربه و جسارت است تا در کنار آن با سرعت، دقت و صحت، که سه اصل مهم در کار خبری است بتواند موفق عمل کند.

بی تردید خبرنگاران قاصدان امین و راویان صدیق اطلاعات و اخبارند که بی قرار برمدار رویدادها و حوادث می کاوند تا جان های تشنه دانستن سیراب شوند . جریان زنده اطلاعات با تکیه بر صداقت ، صراحت و شجاعت خبرنگار در شریان های حیاتی جامعه به گردش در می آید و شناخت و آگاهی اهل زمان را افزون تر می کند .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا حضور فعالانه و موثر خبرنگاران فرهیخته و آگاه شهرستان نکا در عرصه اطلاع رسانی و خبر، شاهدی  راستین بر چنین توصیفی است از این رو  فرا رسیدن ١٧ مرداد ماه روز خبرنگار را از صمیم قلب و از روی اخلاص  به تمامی اصحاب رسانه و قلم تبریک عرض نموده و  این تلاش ثمربخش را می ستایم.امید که در سایه توجهات حضرت احدیت در ادامه این راه دشوار اما پرکشش موفق و پیروز باشید