Wednesday, 26 April 2017
چهارشنبه, ۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۶

بازدید فرماندار شهرستان نکا از برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: در دومین روز برگزاری آزمون سراسری گروه علوم تجربی جعفر احمدی فرماندار شهرستان نکا از محل برگزاری آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی بازدید نمودند. و آرزوی موفقیت برای داوطلبان آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی را  از خداوند منان خواستار شد .

احمدی فرماندار نکا بعد از بازدید در گفتگوی خبری با روایط عمومی دانشگاه ابتدا عنوان نمود  با توجه به اینکه اولین حضورم در این واحد دانشگاهی مصادف شد با بازدید برگزار آزمون سراسری می خواهم گزارش کلی از دانشگاه به من ارائه کنید . بالویی روابط عمومی دانشگاه به طور مختصر گزارشی از امکانات آموزشی ،دانشجویی،فرهنگی و ورزشی و تعداد رشته تحصیلی دانشگاه در مقاطع مختلف به ایسان گزارش داد .

جعفر احمدی فرماندار نکا از وجود چنین مرکز علمی در شهرستان نکا که باسخگوی طالبان علم دانش در منطقه شده است ابراز خوشحالی و رضایت نمودند. ایشان خاطر نشان کرد وجود چنین مجتمع دانشگاهی باعث زیبایی عمرانی منطقه ، پیشرفت اقتصادی به صورت مستقیم و  غیر مستقیم و توسعه فرهنگی در سطح کلان شده است، باید قدر این نعمت ها را بدانیم.امروز به شکز خدا فرزندان عزیزمان در محیط دانشگاهی که امکانات مطلوب دارد در کمال آرامش باهم به رقابت پرداختند.