Wednesday, 24 May 2017
چهارشنبه, ۰۳ خرداد ۱۳۹۶

یرگزاری آزمون سراسری سال 95دانشگاهها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : آزمون سراسری سال 1395 شهرستان نکا در  روز های پنجشنبه و جمعه  به میزبانی دانشگاه آزاداسلامی واحد نکا برگزار می شود.گفتنی است اولین روز آزمون سراسری  همزمان با سراسر کشور در روز پنجشنبه در ساختمان آموزشی واحد نکا  برگزار شد. لازم بذکر است از این آزمون سراسری امام جمعه محترم شهرستان نکا حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد باقر محمدی لائینی ، معاون فرماندار و مدیر آموزش و پرورش شهرستان نکا بازدید یعمل آمد . و از امکانات موجود در برگزاری آزمون از جمله سرمایشی و فضای بسیار بزرگ و مناسب تقدیر و تشکر نمودند.

در این گفتگو دکتر محمد باقر محمدی لائینی امام جمعه شهرستان نکا اظهار کرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا اولین مرکز علمی شهرستان نکا می باشد که سهم بزرگی در پیشرفت علمی فرزندان شهرستان دارد و افتخار دارد در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشجو و دانش آموخته تربیت کند . محمدی لائینی عضو هیات علمی دانشگاه علو م پزشکی مازندران عنوان داشت وجود چنین دانشگاهی با این امکانات باعث افتخارات این شهر و مردم ولایت مدار و فرهنگ دوست می باشد. که امروزه فرزندان ما با آرامش کامل و در فضای مناسب  در آزمون سراسری دانشگاهها  در این مکان مقدس علمی با هم رقابت می کنند.

در ادامه دکتر پالار مدیر آموزش و پرورش شهرستان نکا از همکاری همه جانبه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در برگزاری آزمون سراسری تقدیر و تشکر نمودند. دانشگاه هم به زعم خود از خانوادهای داوطلبین در استراحت همراهان ، پارک خودرو و پذیرایی تکریم کردند و رشته تحصیلی دانشگاه و امکانات موجود را به رویت همراهان و داوطلبن ارجمند رساندن.که باعث رضایت خرسندی ایشان شد.