Wednesday, 26 April 2017
چهارشنبه, ۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۶

محفل انس باقرآن با حضور خانواده های اساتید و کارکنان در واحد نکا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : مراسم معنوی محفل انس با قرآن و مسابقه نقاشی فرزندان کارکنان و اساتید در ماه مبارک رمضان در واحد نکا برگزار شد. در این مراسم ابتدا حجت الاسلام والمسلمین قربانی مسئول امور اجتماعی و فرهنگی به حاضرین جلسه خیر مقدم نمود.سپس در خصوص فضیلت ماه مبارک  رمضان و برگزاری محفل انس با قرآن جلوه زیبا نمودن این ماه مبارک در نو نهالان و فرزندان مطالبی را بیان نمود. ایشان یاد آور شدند منظور ایجاد شور و نشاط و تنوع مسابقه نقاشی با موضوع نماز و نیایش ، با هدف آشنا کردن نونهالان، فرزندان و دلبندان کارکنان دانشگاه آزاد واحد نکا، با آداب ماه رمضان و همچنین سیره روزه‌داری در قالب هنربا همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار کریم . در ادامه برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاریان برجسته استانی و کشوری منعقد شد. که فرزندان در این مراسم معنوی شرکت نمودند و همچنین به صورت داوطلبانه به قرائت قرآن پرداختند . در خاتمه به همه شرکت کنندگان در مسابقه نقاشی به رسم یادبود از طرف دفتر فرهنگ اسلامی هدیه‌ای اهدا شد و از از حضور خانوادگی کارکنان و اساتید در این مراسم معنوی تقدیر و تشکر بعمل آمد.