Wednesday, 24 May 2017
چهارشنبه, ۰۳ خرداد ۱۳۹۶

برگزاری ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر در واحد نکا

به گزارش بالویی روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا مراسم بزرگداشت ولادت امیر مومنان حضرت علی (ع)  و روز پدر در واحد نکا برگزار شد . این مراسم باشکوه با همکاری و مشارکت تشکل هم اندیشی آئین و امور اجتماعی فرهنگی دانشگاه با حضور با شکوه دانشجویان ،مسئولین شهرستان ،اساتید و کارکنان در سالن آمفی تئاتر ساختمان آموزشی برگزارگردید. ابتدا دکتر حسین باقری به حاضرین جلسه خیر مقدم نمودند و در خصوص مقام منزلت حضرت علی (ع) مطالبی را ایراد نمودند در ادامه سخنران جلسه حجت الاسلام والمسلمین غلامی نماینده ولی فقیه در سپاه کربلای استان مازندران در خصوص فلسفه قرار دادن روز پدر در سالروز ولادت امیر مومنان حضرت علی (ع) و همچنین قرار دادن روز زن در سالروز ولادت بانوی دو عالم فاطمه زهرا (س) سخنانی را بیان نمودند مبنی در این که در تمام کارهایمان باید را روش این بزرگان را سر لوحه زندگی قرار دهیم.ناگفته نماند امروزه  استحکام بنیان خانوادگی مسلمانان و تشیع در عرصه جهان زبان زد می باشد . این افتخار به برکت دین مبین اسلام و امامان می باشد.در پایان این روز خجسته به همه پدرانی کره خاکی و پدرانی آسمانی تبریک گفتند .از دیگر برنامه این مراسم  اجرای برنامه شاد از گروه موسیقی و هنرمندان استان مازندران بود.