Friday, 28 April 2017
جمعه, ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۶

جلسه پایان سال 1394 کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

به گزارش بالویی روایط عمومی دانشگاه : کارکاه آموزشی اخلاق مداری و اخلاق کاربردی (ویزه کارکنان ) به همراه جلسه پایان سال 1394 در سالن کنفرانس ساختمان اداری دانشگاه با حضور کارکنان برگزار شد . در این جلسه دکتر باقری رییس دانشگاه که بعنوان مدرس کارگاه بودند در خصوص اخلاق مداری و اخلاق حرفه ای و تکریم از ارباب رجوع از جمله صداقت راستگویی ،انصاف و برابری،اماتت داری،وفاداری و احساس مسئولیت اجتماعی مطالبی را بیان نمودند. ایشان در مرحله دوم سخنان خود از زحمات کلیه همکاران این واحد دانشگاه مخصوصا از زحمات ارزشمندکارکنان  در سال 1394 تقدیر و تشکر نمودند.

دکتر باقری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا پیشاپیش  عید سعید نوروز و آغاز سال نو را که با دعای خیر  تحول احوال وتقلّب دلها و بصیرتها را نوید می‌دهد به همه مردم وخصوصا دانشگاهیان اعم از اساتید ارجمند، دانشجویان گرامی  و کارکنان زحمت کش و خدوم که در راه اعتلای دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می‌نمایند، تبریک و تهنیت عرض نموده، همچنین سالی سرشار از بهروزی و موفقّیت و ایّامی نیک و پربار را برای کلیه همکاران محترم و خانواده معزز آنان در سال جدید،از خداوند متعال خواستار شدند.  امیداست درسال جدید جامعه دانشگاهی کشور خصوصا دانشگاه آزاد اسلامی واحدنکا با انسجام کاری بیشتر، همدلی ، همفکری، هم افزائی با همت و تلاش مضاعف و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ های موجود به خصوص تمهیدشرایط حضور شاداب و مشارکت فعال اساتید،کارکنان و دانشجویان عزیز در فعالیت‌های علمی و پژوهشی در سال جدید را فراهم نمایند.لازم بذکر است بعد از جلسه مراسم درختکاری هم برگزار گردید.