Sunday, 22 October 2017
یکشنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۶

بزرگداشت هفته بسیج همراه با جلسه پرسش پاسخ دانشجویان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : گرامی داشت هفته بسیج همراه با جلسه پرسش پاسخ دانشجویان با رئیس واحد و گروهای آموزشی در سالن آمفی تئاتر ساختمان آموزشی با حضور دانشجویان و اساتید در طی 2 روز برای گروه های فنی و مهندسی و علوم انسانی به طور مجزا برگزار شد. در این جلسه ابتدا دکتر باقری رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم گویی به حاضرین جلسه، هفته بسیج را که یاد آور خاطره عزیزترین نهاد و بزرگترین مردان تاریخ ایران اسلامی می باشد گرامی داشتند . نهادی که به فرمان معمار کبیر جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد .یقینا از برکات و الطاف جلیه خداوند تبارک و تعالی بوده است . امام راحل فرمودند بسیج مدرسه عشق است و مكتب شاهدان و شهيدان گمنامي است كه پيروانش بر گلدسته هاي رفيع آن، اذان رشادت و شهادت سرداده اند. بسيج ميقات پا برهنگان و معراج انديشه پاك اسلامي است كه تربيت يافتگان آن نام و نشان در گمنامي و بي نشاني گرفته اند. بسيج لشكر مخلص خدا است كه دفتر تشكيل آن را همه مجاهدان، از اولين تا آخرين امضا نمودند. رییس واحد نکا کارکرد بسیج را در جامعه مثبت دانستند از جمله حضور بسیج در دفاع مقدس هشت سال جنگ تحمیلی باعث شد این مقاومت ماهیتی متفاوت از جنگ های دیگر داشته باشد. همچنین حضور در محرومیت زدایی، نهاد اجتماعی و سازندگی که مایه افتخار برای مردمان ایران زمین می باشد. دکتر باقری مرحله دوم سخنان خود در خصوص پرسش و پاسخ و انتقاد، احادیثی از قرآن و بزرگان نقل کردند مبنی بر اینکه انتقاد آگاهانه باشد ،منصفانه باشد ،همراه با منطق و مستندات باشد. وی در خطاب به دانشجویان دانشجویان گفت: وظیفه ما و همکاران، پذیرش نقد، انتقاد و شنیدن حرف های شماست و آن را به عنوان یک هدیه پذیرائیم . مشکلات و ضعف وجود دارد گاهی غفلت از ما و همکاران و گاهی بی توجهی و عدم اطلاعات آموزشی دانشجویان عزیز بوجود می آید. در هفته مبارک بسیج این جلسه همراه با پرسش پاسخ تشکیل شد. می خواهیم با همکاری و تفکربسیجی شما تا حدی مشکلات که در توان سازمان و مسئولین می باشد بر طرف نمائیم.