Tuesday, 24 October 2017
سه شنبه, ۰۲ آبان ۱۳۹۶

12097

برگزاری کنگره آیت الله محمدی لائینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

دکتر باقری در گفتگوی خبری با روابط عمومی دانشگاه از برگزاری کنگره حضرت آیت الله محمدی لائینی خبر داد . ایشان سیاست های کلان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی را، برگزاری طرح های ماندگار فرهنگی در سطح واحدها ست.لذا دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در همین راستا پیشنهاد برگزاری کنگره یاد بود عالم وارسته آیت الله محمدی لائینی نماینده محترم و فقید مجلس خبرگان رهبری را به سازمان مرکزی داده است و خوشبختانه این طرح به تائید سازمان رسیده است. و مقرر گردید در هفته وحدت حوزه و دانشگاه با حضور اقشار مختلف و جامعه دانشگاهیان به میزبانی واحد نکا برگزار گردد.

رییس واحد نکا هدف از برگزاری این گنگره را معرفی ابعاد شخصیت علماء بزرگ،برای قشر جوان و فرهیختگان جامعه دانست . وی اضافه کرد این گونه اشخاص بهترین و مناسب ترین الگوهای شایسته برای جوانان این مرز بوم خواهند بود. در عصری که دشمنان اسلام در صدد معرفی نادرست اسلام و مجریان آن می باشند برما لازم است چهره واقعی اسلام ناب محمدی که بهترین دین در میان ادیان می باشد را معرفی نماییم .
دکتر باقری علت انتخاب آیت الله محمدی لائینی را از این بابت دانست که ایشان از چهرهای سرشناس و معروف استان و کشور بود. و در تمام ابعاد سرآمد بودند .از لحاظ علمی دارای درجه بالایی بود،در بعد اخلاقی نمونه بود،در حوزه سیاست بی دلیل بود. دارای روحیه انقلابی و از همه مهم تر مردم دار و مردم دوست بود . لذا تصمیم برآن شد تا مجددا یاد و خاطره ایشان در اذهان مردم زنده شود و گذشته درخشان ایشان برای مردم ،خصوصا قشر جوان بازگو شود .
برهمین اساس چندین جلسه تا به حال برای برگزاری هرچه باشکوهتر شدن کنگره با حضور بیت شریف آیت الله محمدی لائینی و حاج آقا الیاسی رییس محترم سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد . مقرر گردید کمیته اجرایی و علمی تشکیل گردد تا نسبت برگزاری مراسم به بهترین نحو،تمهیدات لازم را فراهم نمایند.