Saturday, 29 April 2017
شنبه, ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۶

گزارش خبری گزاری تسنیم: در نشست خبری اصحاب رسانه با رئیس دانشگاه آزاد در سالروز تاسیس این واحد دانشگاهی و روز مبار ک خبرنگار

همایش                 رئیس  دانشگاه آزاد نکا:

نکا میزبان کنگره منطقه ای آیت الله محمدی لایینی شد

خبرگزاری تسنیم: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با اشاره به وجود عالمان دینی متعدد در شرق استان، گفت: نخستین کنگره بزرگ منطقه ای آیت الله محمدی لایینی، آذر امسال در نکا برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نکا، حسین باقری امروز در جمع اصحاب رسانه شهرستان نکا، اظهار داشت: مقام شهدا بسیار رفیع بوده و خوشا به سعادت آنهایی که از جان و مال خود گذشته و باخدا معامله کردند.

وی با اشاره به میزبانی مازندران برای تشییع 30 شهیدغواص, افزود: این شهدای دست بسته  قهرمانان واقعی جهان اسلام و کشور ایران هستند که با جانفشانی خود، پیروز هشت ساله میدان نبرد بودند.

باقری با اشاره به هفته رسانه و روز خبرنگار, گفت:باید از خبرنگاران عرصه اطلاع رسانی،  به درستی در جامعه تجلیل شود.

وی افزود: خبرنگاران اهل اندیشه هستند که نقش بسزایی در پیشرفت جامعه دارند.خبرنگاران باید امانتدار خوبی در عرصه خبر و اطلاع رسانی باشند و به واقعیت‌های جامعه توجه بیشتری داشته باشند.

باقری در مورد فعالیت‌های این دانشگاه,گفت: این دانشگاه در پنجم مرداد 81 در یک مکان استیجاری در دو رشته کاردانی کامپیوتر و حسابداری فعالیت خود را با 120 دانشجو آغاز کرد.

وی افزود: با کمک مسئولان و امام جمعه شهرستان, این واحد دانشگاهی در سال 85 در دو هکتار افتتاح و اکنون دو هزار دانشجو در 53 رشته شامل 2 رشته کارشناسی ارشد، 8 رشته کارشناسی ناپیوسته،16  رشته کارشناسی پیوسته، 14 رشته کاردانی پیوسته و 12 رشته کاردانی ناپیوسته مشغول به تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه آزاد نکا گفت: از مهر ماه امسال, پنج رشته جدید به رشته‌های کارشناسی ارشد اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه 40 نفر عضو هیئت علمی به صورت تمام وقت و  80 مدرس حق التدریسی در این مرکز  فعالیت می‌کنند, گفت: این دانشگاه توانست با کارگاه‌های مجهز آزمایشگاه، سایت کامپیوتری خدمات مطلوبی را در اختیار دانشجویان قرار دهد.

به گفته باقری، این دانشگاه نحستین دانشگاه آزاد در استان بوده که مسجد در آن تاسیس و دو سال متوالی در آن فضا با حضور دانشجویان مراسم اعتکاف برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد نکا گفت: در پاییز امسال این دانشگاه میزبان و محل دفن 2 شهید گمنام خواهد بود.

وی افزود: امسال نیز دو گروه 15 نفره در مناطق محروم در اردوی جهادی طرح هجرت در دو روستای ولامده و پوروا شرکت کردند.

باقری گفت: به مناسبت روز حوزه و دانشگاه, کنگره یادبود آیت الله محمدی لائینی آذرماه امسال در این دانشگاه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ ی