Tuesday, 24 October 2017
سه شنبه, ۰۲ آبان ۱۳۹۶

12097

جلسه مجمع عالی بسیج شهرستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

به گزارش نیوز نکا ، این مجمع با حضور فرهیختگان ، اندیشمندان اساتید دانشگاه ونیز سرپرست فرمانداری نکا ، دادستان ، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با اتفاق اعضای کارگروهای اقتصادی و اجتماعی تشکیل جلسه داد . دراین جلسه دکتر باقری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به نقش بسیج در عرصه مختلف انقلاب سخنانی را مطرح نمودند . رئیس دانشگاه آزاد اسلامی وحد نکا گفت: بسیح میتواند با حضور در صحنه در تمامی عرصه های انقلاب بسیاری از آفات را خنثی نماید و جلوی نفوذ اندیشه های بیگان را بگیرد و با تجدد گرایی افراطی مبارزه نماید و از نفوذ و رخنه های فرصت طلبان جلوگیری کند دکتر حسین باقری گفت : ایجاد وحدت و همدلی بالابردن بینش سیاسی ، بصیرت و دشمن شناسی و حضور در عرصه معنویت و اخلاق راجزء راهبرد های لازم در این حوزه دانست . وی گفت: با تبعیت از ولایت فقیه افق روشنی را میتوانیم طی نمائیم . در ادامه سرهنگ رمضانی فرماندهی نیروس مقاومت بیسج سپاه ناحیه نکا بعنوان نائب رئیس مجمع عالی بسیج شهرستان در سخنانی به تبین اهداف این مجمع پرداخت او در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه اهداف اصلی این گونه محافل تحقق جامعه اسلامی و نیز مطالبه منویات رهبری است خاطر نشان کرد : سپاه حرکت پیش برندگی انقلاب اسلامی را بر اساس آرمانهای امام راحل و منویات رهبری معظم انقلاب در دستور کار خود دارد . او گفت امروز ماموریت سپاه از مرزها فراتر رفته و باروحیه دوران دفاع مقدس بعنوان منشاء اثر گذار در حوزه بین الملل فعالیت خواهد نمود. در ادامه این نشست دکتر کرم سینا اقتصاد دان منطقه بعنوان رئیس کارگروه اقتصادی این مجمع به تبیین راهبردهای لازم در جهت برون رفت از چالشهای اقتصادی اشاره کرد وگفت : باید مسائل اقتصادی شهرستان را از طریق فرصت ها و پتانسیل موجود پیگیر بود و به حل آن همت گماشت . دکتر سینا خاطر نشان کرد : استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی ، نهاد ها و نیز ظرفیت های موجود در بطن روستا ها اساسی ترین راهبرد حل بسیاری از مشکلات موجود در مباحث اقتصاد بیمار خواهد بود . این مجمع کار گروه دیگری را هم در بطن خود جای داده بود و کارگروه اجتماعی بود که دکتر محمد علی باقری ریاست این کارگروه به مباحث طلاق در جامعه اشاره داشت . دکتر باقری با اشاره به آمارهای مختلف از معضلات اجتماعی که امروزه گربان گیر مردم شده است از آن بعنوان زنگ خطر برای بینان خانواده های اصیل سخن به میان آورد و گفت : اساسی ترین مشکلات بوجود آمده در این حوزه بدلیل عدم آگاهی خانواده در بحث تحکیم خانواده است . رئیس کارگروه اجتماعی مجمع عالی بسیج شهرستان نکا در ادامه خواستار توجه به امر دینمداری در بین خانواده ها شد و در ادامه گفت :عدم آموزش زوج های جوان سبب گسترش طلاق در بین مردم جامعه ماست که در محبث برون رفت از این چالش اجتماعی عزم ملی را می طلبد . در پایان این گردهمایی رحیم قاسمی طوسی ضمن تقدیر از متولیان این مجمع و سپاه نکا بعنوان ارائه دهنده الگوهای مناسب در برون رفت از چالشهای اقتصادی از شهرستان نکا بعنوان توانمند ترین شهرستان که دارای بهترین فرصت ها ست نام برد و گفت : با پتانسیل موجود در این شهرستان هیچ ماشینی نباید در حالت رکود قرار گیرد . او گفت : جامعه تشیع باید آبرومندانه زندگی نمایدو این آبرو عزت را به برکت خون پاک شهدا داریم. سرپرست فرمانداری نکا گفت : بزودی دراین شهرستان سایت گباهان دارویی آغازبکار خواهد کرد همه تلاش کنند .تا جامعه عاری از مشکلات اجتماعی و اقتصادی داشته باشیم .