Tuesday, 12 December 2017
سه شنبه, ۲۱ آذر ۱۳۹۶

19346

مراسم روز وحدت حوزه و دانشگاه به میزبانی حوزه علمیه محمدیه شهرستان نکا برگزار شد

به گزارش آنا : روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا از برگزاری مراسم روزه وحدت حوزه و دانشگاه به میزبانی حوزه علمیه محمدیه شهرستان نکا خبر داد .گفتنی این مراسم با حضور روسا ،طلاب و دانشجویان دانشگاه مازندران (بابلسر) دانشگاههای پیام نور ، حوزه های علمیه استان مازندران  و دانشگاههای شهرستان،  دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا ، پیام نور ،موسسه خصوصی اندیشه سازان و حوزه های علمیه اولین بار با درایت و تدبیر دکتر محمد باقر محمدی لاینی امام جمعه محبوب شهرستان نکا بصورت استانی در سالن همایش حوزه علمیه مهدیه (مسجد جامع شهرستان نکا) برگزار شد . در ابتدا دکتر محمد باقر محمدی لاینی ضمن گرامیداشت این روز بزرگ حضور روسا ،دانشجویان و طلاب عزیز را در این محفل خیر مقدم نمود . یاد آور شد در عصر حاضر بهترین کار می توانیم انجام دهیم این دو قطب را به هم نزدیک کنیم و اگر اخوت همدلی و وحدت میان حوزه و دانشگاه بشتر شود شاهد پیشرفت و ترقی مملکت خواهد شد و اگر در مقابل هم باشند باعث شادی دشمنان مکتب اسلامی می شوند که ضرر آور است.عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران متذکر شدند در گذشته های دور قبل از انقلاب این دونهاد مقدس علمی و پژوهشی نسبت به هم بیگانه بودند حتی رویا روی هم، اما به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تدبیر و درک آیت ا... مفتح آن رویارویی کاذب برداشته شد.این روز بزرگ مزین شد روز وحدت حوزه و دانشگاه، پس تکلیف است هر ساله این مراسم  به شکل با شکوهی  توسط حوزه و دانشگاه بر گزار شود . در پایان از حاضرین شرکت کننده تقدیر و تشکر نمودند.