Thursday, 14 December 2017
پنجشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۶

یادواره 8 شهید دانشجوی شهرستان نکا

به گزارش آنا : بالویی مسئول روابط عمومی دانشگاه از برگزاری یادواره 8 شهید دانشجوی شهرستان نکا به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا خبر داد . گفتنی این مراسم معنوی با حضور سردار عمرانی یاد گار هشت سال دفاع مقدس ، فرماندار شهرستان نکا،خانواده های معظم شهدا ،دانشجویان ، اساتید و کارکنان برگزار شد. ابتدا جلسه با تلاوت جند از کلام الله مجید آغاز شد. سپس جناب سرهنگ رمضانی فرماندهی سپاه ناحیه شهرستان نکا به حاضرین بخصوص خانواده معظم شهدا خیر مقدم گفتند و از برگزار کنندگان یادوراه دانشجویی و روسای دانشگاه ها تقدیر و تشکر کردند. و در ادامه سخنران جلسه سردار عمرانی یاد و خاطره شهدا ،جانبازان و ایثارگران همچنین 8 شهید دانشجویی شهرستان نکا را ارج نهاد .و یادآور شدند کشور ما در زمان جنگ وضعیت خیلی بدتر از کشورهای سوریه و عراق در حال حاضر را داشت آنچه که باعث شد به پیروزی برسیم وحدت همدلی و استقامت ملت شریف ایران و ایثارگری از خودگذشتگی شهیدان والا مقام بود، که امروزه در سطح جهان همتایی ندارند. وی گفتند ما در جنگ صلاح پیشرفته و امکانات مدرن نداشتیم اما اعتقاد به ائمه و سرور سالار شهیدان امام حسین داشتیم ایدولوژی ما پرچم و روش امام حسین بود. سردار عمرانی خاطر های عملیات مختلف را تعرف نمودند سختی ها زیاد بود، حتی غذا و آب وجود نداشت و آنچه همیشه همراه شهیدان و جانبازان وجود داشت، استقامت ،صبر ،بردباری و گذشت و نماز جماعت و اعتقاد به ائمه اطهار عشق به ولایت فقیه بود . یادگار هشت سال دفاع مقدس متذکر شدند جوانان و حضار محترم، عاشورای امام حسین 9 روز بوده ولی عاشورای ایران اسلامی 8 سال می باشد. پس امروزه تکلبف است هدف شهدای کربلا و شهدای ایران زمین را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم . از آنجائیکه در 8 سال دفاع مقدس ملت بزرگوار در کنار ولایت فقیه ایستادند و مبارزه کردند در عصر حاضر هم انشاءا... برای مبارزه با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی همچنان کنار رهبر و انقلاب خواهند ایستاد و از ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خون شهیدان دفاع خواند کرد . و در پایان از خانواده های شهدا تقدیر و تشکر بعمل آمد. لازم بذکر است مداحی این مراسم نورانی و معنوی را آقای ایزدی و مجری برنامه آقای شفاهی از مجریان توانمند شبکه استانی مازندران برعهده داشتند.