Tuesday, 24 October 2017
سه شنبه, ۰۲ آبان ۱۳۹۶

12097

برگزاری سخنرانی علمی هفته پژوهش در واحد نکا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر محمد حاجی زاد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از برگزاری سخنرانی علمی برای گروههای مختلف آموزشی خبر داد. گفتنی دکتر محمد حاجی زاد ضمن اشاره از سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اقتدار حقیقی یک ملت در گروی علم است که بقیه ی منابع و مایه های اقتدار را به کشور ارزانی می دارد . ایشان متذکر شدند پژوهش فرایند علم است و تولید فناوری  به کار گیری یافته های پژوهشی است. امروزه  دانشگاهها به سمت سوی پژوهش و کار آفرینی سوق داده می شوند البته دانشجویان و اساتید مسئولیت علمی سنگینی بردوش دارند . آثار پژوهش در تمدن کنونی  عصر حاضر ،و آینده بسیار واضح و روشن است .امروزه مشاهده می کنیم دانشگاه هایی را که به پژوهش اهمیت دادند از نظر علمی، اقتصادی ، فرهنگی ،رفاهی و ... حرفی برای گفتن دارند .معاون فن آوری و پژوهش دانشگاه در بخش دیگر سخنان خود گزارشی از  فعالیت پژوهشی در سطح کشور همجنین در دانشگاه آزاد اسلامی ارائه نمودند . و یاد آور شدند این واحد دانشگاهی به زعم خود فعالیت هایی داشته است. وی در پایان نکته بسیار زیبایی در سخنانش بیان نمود که باعث رضایت مخاطبین و فضای جلسه شد چنین بود. که ایشان از زحمات چندین ساله مهندس قاسمی که مسئولیت پژوهش دانشگاه را بر عهده داشتند تقدیر و تشکر نمودند و اذعان نمودند حق انصاف کارهای بنیادی فوق العادی در پژوهش بجا گذاشته اند  جای بسی افتخار است .