Wednesday, 26 April 2017
چهارشنبه, ۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۶

همایش اردوی توجیهی دانشجویان جدید الورود در واحد نکا با حضور هنرمندان سیمای مرکز مازنداران

به گزارش آنا : همایش اردوی توجیهی دانشجویان جدید الورود به حضور رئیس واحد و فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان نکا دانشجویان و اساتید و کارکنان در سالن آمفی تئاتر ساختمان آموزشی برگزار شد. در این جلسه دکتر حسین باقری ضمن خوش آمد گویی و تبریک عید غدیر خم و ولایت به حاضرین جلسه مخصوصا دانشجویان جدید الورود سیس گزارشی از حیطه آموزشی ،دانشجویی،اداری و مالی ،فرهنگی و پژوهشی ارائه نمود.ایشان در قسمت دوم سخنان خود با الهام از فرمایشات مقام معظم رهبری یاد آورشدند کلمه دانشجو یک بار معنایی جالب و ریبا دارد . دانشجو یعنی آینده در دست او، ناظر آینده و متعلق به آینده و آینده متعلق به آن است. سرنوشت آینده هر مملک در دست دانشجویان و نخبگان است .ایشان توصیه نمودند طالبان علم و دانش قدر این موقعیت را بدانند.فرصت ها را مغتنم بشمارند.دانشجو بودن یعنی طالب علم بودن معنای کاملی پیدا می کند.در ادامه جناب سرهنگ فلاح فرماندهی نیروی انتظامی نکا در مورد امنیت و سلامت جامعه سخنانی را بیان نمود .جامعه ای که سلامت امنیتی نداشته باشد. نمی تواند سلامت اقتصادی ،فرهنگی و علمی داشته باشد.ایشان یاد آورشدند قدرت اقتصادی در هر کشور بستگی به سلامت امنیتی آن کشور بستگی دارد. همچنین سرمایه گذارها در کشورها و مناطقی سرمایه گذاری می کنند آن منطقه سلامت امنیتی داشته باشد.فرماندهی نیروی انتظامی واژه دانشگاه و دانشجو را مقدس توصیف نمود.دانشجو و نحبگان سرمایه کشور هستند.در خاتمه از حضور خود و همکاران خویش در جمع دانشجویان ابراز رضایت و خرسند نمودند. برای رویت تصاویر خبر به وب سایت قدیم دانشگاه مراجعه نمایید.