Wednesday, 24 May 2017
چهارشنبه, ۰۳ خرداد ۱۳۹۶

جشن ولادت حضرت فاطمه س در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

به گزاش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا : جشن میلاد با سعادت حضرت فاطمه (س) و روز زن با همکاری دفتر فرهنگ اسلامی ،بسیج دانشجویی تشکل هم اندیشی آئین بااستقبال دانشجویان ،اساتید و کارکنان در سالن آمفی تئاتر ساختمان آموزشی برگزار شد.در این مراسم دکتر حسین باقری ضمن تبریک خجسته سالروز ولادت بانوی برگزیده دو عالم ،حضرت صدیقه کبری (س)و فرزند برومندش معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) یاد آورشدند بهترین راه برای تغییر زندگی الگو پذیری از سیره حضرت زهرا(س) است.ایشان متذکر شدند ساده زیستی دختر پیامبر یک الگو تمام عیار برای زنان امروز جامعه است.بیائیم روحیه مصرف گرایی را کنار بگذاریم و در زندگی به حد لزوم اگتفا کنیم از افراط بپزهیزیم . رئیس واحد به نقل از سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه بگذارید ازدواج برای دختران مسلمان و زن جوانی که در محیط اسلامی است،مثل ازدواج فاطمه زهرا س باشد.سپس سخنران جلسه حجت الاسلام والمسلمین نظری نماینده ولی فقیه در سپاه استان مازندران در خصوص عظمت و منزلت فاطمه و الگو پذیری زنان جامعه از نوع :عبادت ،ساده زیستی و ازدواج این بانوی گرانقدر مطالبی را بیان نمودند. از دیگر برنامه های این روز خجسته اجرای برنامه شاد گروه موسیقی و برگزاری مسابقه و اهداء جوایز بوده است .