Thursday, 14 December 2017
پنجشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۶

اردوی راهیان نور دانشجویان واحد نکا به مناطق علمیاتی جنوب کشور

-      به گزارش آنا : آقای ابوالقاسم کاظمی کارشناس    دفتر فرهنگ اسلامی از اعزام راهیان نور ویژه دانشجویان خواهر با همکاری بسیج دانشجویی به مناطق عملیاتی جنوب کشور خبر داد . گفتنی است این اردوی زیارتی و سیاحتی دانشجویان به مدت 5 روز به مناطق عملیاتی جنوب کشور (دوکوهه،فتح المبین،فکه،یادمان شهید چمران و اروند کنار و ...)همچنین مسجد جمکران انجام پذیرفت. ناگفته نماند هجرت به سرزمین خاطره های هشت سال دفاع مقدس، آثار با ارزش و معنوی را بر جای می گذارد که نشانگر روزهای پر فراز و نشیب، تلخ و شیرین حماسه آفرینان صحنه های جنگ است. جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، با تمام ویرانگری هایش دارای فرهنگ انتقالی به نسل های بعدی است، فرهنگ جنگ خود مجموعه ای است از عملکردها، نگرش ها، روش ها، آفرینش های هنری و ادبی سال های جنگ و پس از آن. باید توجه کرد که انتقال این فرهنگ و حماسه ها به نسل های بعدی و حفظ ارزش ها و آثار این سال ها یکی از مهم ترین اقداماتی است که باید بدان توجه شود که این امر مقدس هر ساله با توجه اهتمام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا و دفتر فرهنگ اسلامی و بسیج دانشجویی انجام می گردد.