Thursday, 22 February 2018

32086

پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

پذیرش دانشجو برای نیمسال بهمن 96 در واحد نکا

بالویی مسئول  روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا از ثبت‌نام  تکمیل ظرفیت دوره تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و آغاز ثبت بدون کنکور در رشته‌های مقاطع کار‌شناسی وکاردانی این واحد دانشگاهی برای ترم بهمن 1396خبر داد.

روابط عمومی واحد نکا اظهار کرد: «داوطلبان ادامه تحصیل در نیمسال دوم تحصیلی 97-96 (ترم بهمن 1396) در مقاطع کار‌شناسی پیوسته، کار‌شناسی ناپیوسته، کاردانی پیوسته، کاردانی ناپیوسته، می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی و یا برای کسب اطلاعات بیشتربه سایت واحد نکا مراجعه یا باشماره تلفن3- 34775442 تماس حاصل نماییند.»

مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحدنکا افزود: «برای ترم بهمن ماه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در رشته‌های کار‌شناسی پیوسته و ناپیوسته، رشته‌های کاردانی پیوسته و ناپیوسته دانشجوی بدون کنکور از طریق سند پذیرش با مجوز وزارت علوم و تحقیقات فناوری دانشجو می‌پذیرد که تمام مراحل ثبت نام اولیه از خرید کارت اعتباری تا انتخاب رشته مورد نظر از طریق سایت مرکز آزمون  دانشگاه آزاد اسلامی انجام خواهد شد و سپس متقاضیان می‌توانند با اخذ سند پذیرش از سایت مذکور، بصورت حضوری در دانشگاه  نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.»لازم بذکر است این واحد دانشگاهی مشاوره تحصیلی و اخذ سند پذیرش اولیه توسط کارشنان را بصورت رایگان برای متقاضیان انجام می دهد .

روابط عمومی واحد نکا در پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد تحصیلات تکمیلی یاد آور شدند كليه داوطلبان حاضردرجلسه آزمون كارشناسي ارشد ناپیوسته 96 سازمان سنجش آموزش کشورکه در آزمون شرکت نموده اند و و در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 در هیچ یک از واحدهای دانشگاه آزاد ثبت نام ننموده اند، می توانند نسبت به ثبت نام در تکمیل ظرفیت این دوره اقدام نمایند. لازم به ذکر است در این دوره از تکمیل ظرفیت در تهران و مراکز استانها تکمیل ظرفیت اعلام نمی شود.

امكان ويرايش رشته / محل هاي انتخابي تا پايان مدت زمان ثبت نام براي داوطلبان فراهم مي باشد.

اسامي پذيرفته شدگان تا نیمه بهمن ماه اعلام خواهد شد. پذيرفته شدگان مي توانند بعد از اعلام نتايج مطابق زمان بندی اعلام شده جهت ثبت نام به واحد دانشگاهي محل پذیرش مراجعه نمايند

طالبان علم دانش در مقاطع تحصیلات تکمیلی می توانند از ساعت 8 صبح سه شنبه  ۹۶/۱۰/۲۶ الی 11/11/96 با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد به نشانی azmoon.org مراجعه نمایند.

داوطلبان برای ثبت نام به سایت www.azmoon.org و یا برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت wwwiauneka.ac.ir مراجعه فرمایید. تلفن های تماس34775442-3