برگزاری برنامه های مختلف بمناسبت هفته دفاع مقدس در واحد نکا

برگزاری زیارت عاشورا، مداحی، روایتگری و خاطرات جنگ، تجلیل از کارمند، استاد و دانشجوی شاهد و ایثارگر از برنامه های هفته دفاع مقدس در واحد نکا بود

معرفی کارمند رزمنده و ایثارگر در ایام هفته دفاع مقدس

ستاد شاهد باتفاق روابط عمومی، بسیج اساتید و کارکنان و امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار میکند.

معرفی دومین دانشجوی رزمنده و ایثارگر واحد نکا در ایام هفته دفاع مقدس

معرفی سومین دانشجوی رزمنده و ایثارگر واحد نکا در ایام هفته دفاع مقدس

معرفی استاد رزمنده و ایثارگر در ایام هفته دفاع مقدس

برگزاری اولین جلسه رئیس دانشگاه با معاونت جدید

اولین جلسه ریاست محترم واحد با معاونت جدید و مدیران اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برگزار شد

معرفی اولین دانشجوی رزمنده و ایثارگر در ایام هفته دفاع مقدس

31 شهریور 1400

با حضور دانشگاهیان صورت گرفت؛ معرفی معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

طی حکمی از طرف دکتر ارشاد صادقی طوسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا دکتر احمد آزاد یهمت آبادی بعنوان معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا معرفی شد.

31 شهریور 1400

ششمین جلسه ماهانه سرپرست حراست واحد با پرسنل حفاظت فیزیکی

ششمین جلسه ماهانه سرپرست حراست واحد با پرسنل حفاظت فیزیکی در اتاق عوامل حفاظت فیزیکی دانشگاه با حضور سرپرست حراست واحد برگزار شد.

1...23456789101112...98
صفحه 7 از98 (878 ردیف)