پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا بمناسبت 28 صفر و شهادت امام رضا ع

دکتر ارشاد صادقی طوسی رئیس واحد نکا بمناسبت 28 صفر سالروز رحلت پیامبر مهربانی ها و سبط اکبرش امام حسن مجتبی ع و شهادت سلطان طوس آقا امام رضا ع پیام تسلیتی را صادر کردند.

بازدید تیم بازرسی اداره کل بازرسی استان از واحد نکا

سرکار خانم دکتر غلامی مسوول بازرسی اداره کل بازرسی استان باتفاق یکی از همکاران آن حوزه در واحد نکا حضور یافتند.

حضور ملی پوش کشتی آزاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

علیرضا عبداللهی دانشجوی رشته تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا، ملی‌پوش کشتی و دارنده مدال قهرمانی جهان و آسیا با ارشاد صادقی‌طوسی رئیس این دانشگاه دیدار کرد.

برگزاری یکصد و سی و دومین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

یکصد و سی و دومین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا امروز شنبهخ مورخ 10 معهر 1400 در اتاق ریاست محترم واحد برگزار گردید.

تجلیل و دیدار از دو دانشجوی جانباز و ایثارگر واحد نکا

دکتر ارشاد صادقی طوسی رئیس محترم واحد باتفاق برخی از اعضای شورای فرهنگی با دو دانشجوی رزمنده و جانباز دانشگاه دیدار کردند

برگزاری برنامه های مختلف بمناسبت هفته دفاع مقدس در واحد نکا

برگزاری زیارت عاشورا، مداحی، روایتگری و خاطرات جنگ، تجلیل از کارمند، استاد و دانشجوی شاهد و ایثارگر از برنامه های هفته دفاع مقدس در واحد نکا بود

معرفی کارمند رزمنده و ایثارگر در ایام هفته دفاع مقدس

ستاد شاهد باتفاق روابط عمومی، بسیج اساتید و کارکنان و امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار میکند.

معرفی دومین دانشجوی رزمنده و ایثارگر واحد نکا در ایام هفته دفاع مقدس

معرفی سومین دانشجوی رزمنده و ایثارگر واحد نکا در ایام هفته دفاع مقدس