17 آبان 1400

برگزاری کارگاه پروپوزال نویسی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا کارگاه پروپوزال نویسی را بصورت آنلاین برگزار می کند.

12 آبان 1400

🔹حضور دانشجوی رشته تربیت بدنی واحد نکا در تیم ملی کشتی امید

🔸سید مهدی هاشمی دانشجوی رشته تربیت بدنی واحد نکا یکی از نفرات اعزامی به مسابقات جهانی تیم ملی کشتی امید، راهی بلگراد کشور صربستان شد.

12 آبان 1400

معرفی مربیان و دبیران برتر مرحله اول طرح اندیشه تمدن ساز دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

دو نفر از مربیان و یک نفر دبیر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا بعنوان نفرات برتر مرحله اول طرح اندیشه تمدن ساز دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران معرفی شدند.

9 آبان 1400

فعالیت پژوهشی عضو هیات علمی گروه علوم پایه و عمومی واحد نکا

فعالیت پژوهشی خانم دکتر روحانی فر استاد هیات علمی گروه علوم پایه و عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در ماه ابان 1400

8 آبان 1400

برگزاری یکصد و سی و پنجمین جلسه هیات رئیسه در واحد نکا

یکصد و سی و پنجمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با حضور اعضای جلسه در روز شنبه مورخ 08 آبان 1400 در اتاق ریاست محترم واحد بصورت برگزار گردید.

7 آبان 1400

پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا بمناسبت فوت پدر یکی از دانشجویان

دکتر ارشاد صادقی طوسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا، در پیامی درگذشت پدر فرهاد قائمی دانشجوی رشته تربیت بدنی و ملی پوش سابق والیبال کشورمان را تسلیت گفتند.

راهنمای ویدیویی استفاده از سامانه آموزشیار و وادانا برای دانشجویان جدیدالورود

دانشجویان محترم جدیدالورود برای ورود به سامانه آموزشیار و وادانا لطفا به موارد چگونگی ورود به این دو سامانه توجه نمایند.

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا عضو می پذیرد

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا از بین دانشجویان دارای شرایط عضو می پذیرد .

یکصد و سی و سومین جلسه هیات رئیسه در واحد نکا برگزار گردید.

امروز شنبه 17 مهر ماه و در اولین روز کاری هفته، یکصد و سی و سومین جلسه هیات رئیسه دانشگاه در اتاق ریاست محترم واحد برگزار گردید.

1...12345678910...98
صفحه 5 از98 (874 ردیف)