13 آذر 1400

عطرافشانی و تجدید بیعت پایگاه ویژه شهدای گمنام گردان پیاده امام حسین ع شهرستان نکا با دو شهید خوشنام دانشگاه

پایگاه ویژه شهدای گمنام گردان امام حسین ع شهرستان نکا با حضور بر مزار دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با این دو شهید خوشنام و امام شهدا تجدید بیعت کردند.

12 آذر 1400

دکتر ارشاد صادقی طوسی در نشست اساتید بسیجی مطرح کرد.

استادان بسیجی در برخورد با مشکلات جامعه باید مسئله‌محور حرکت کنند

7 آذر 1400

برگزاری یکصد و سی و نهمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

یکصد و سی و نهمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه در روز شنبه مورخ ششم آذر ماه 1400 در اتاق ریاست محترم دانشگاه برگزار گردید.

3 آذر 1400

انعقاد سومین تفاهم نامه مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با صنایع تولیدی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در راستای اجرایی کردن طرح اشتغال مفید برای دانشجویان شاغل به تخصیل و فارغ التحصیل واحد با شرکت تولیدی صنایع ژینکو تفاهم نامه مشترک امضا کرد

2 آذر 1400

برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشگاه بمناسبت هفته بسیج

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه با محوریت برنامه های هفته بسیج و مرحله دوم طرح اندیشه تمدن ساز با حضور اعضای جلسه برگزار گردید.

2 آذر 1400

به مناسبت هفته بسیج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا صورت گرفت

تجدید بیعت با شهدا در قالب مراسم عطرافشانی، غبار روبی همراه با اهداء فاتحه بر مزار دو شهید خوشنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا به مناسبت هفته بسیج

پیام تبریک دکتر ارشاد صادقی طوسی به مناسبت هفته بسیج

دکتر ارشاد صادقی طوسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا به مناسبت هفته بسیج متن پیامی را صادر کردند.

1...12345678...98
صفحه 3 از98 (874 ردیف)