5 بهمن 1400

با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان و بر اساس مصوبه شورای فرهنگی در واحد نکا صورت گرفت

مراسم ویژه میلاد حضرت فاطمه س و امام راحل عظیم الشان و تقدیر از دانشجویان و کارکنانی که نام آنها بنام حضرت فاطمه زهرا س مزین بود

3 بهمن 1400

برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه با حضور اعضای این شورا در دانشگاه برگزار گردید.

3 بهمن 1400

برگزاری یکصد و چهل و پنجمین جلسه هیات رئیسه واحد نکا

یکصد و چهل و پنجمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برگزار گردید.

30 دی 1400

نشست صمیمی شهردار، رئیس و اعضای شورای شهر نکا با ریاست، معاون و برخی اعضای هیات رئیسه دانشگاه

مهندس موسی خلیلی،شهردار نکا مهندس میری رئیس شورای شهر و دیگر اعضای شورا با دکتر ارشاد صادقی طوسی رئیس دانشگاه، دکتر آزادی معاون و برخی اعضای هیات رئیسه دانشگاه دیدار کردند.

29 دی 1400

برگزاری جلسه کارگروه جذب دانشجو بدون آزمون برای بهمن 1400

دومین جلسه ستاد جذب دانشجو بدون آزمون برای ترم بهمن 1400 با حضور اعضای کارگروه جذب برگزار شد.

28 دی 1400

برگزاری یکصد و چهل و چهارمین جلسه هیات رئیسه واحد نکا

یکصد و چهل و چهارمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در روز شنبه 25 دیماه برگزار گردید.

13 دی 1400

با حضور مسئولان صورت گرفت؛ نامگذاری ساختمان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی نکا به‌ نام سردار سلیمانی

ساختمان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در مراسمی با حضور فرمانده سپاه کربلای استان مازندران به‌نام سردار شهید سلیمانی نامگذاری شد.

11 دی 1400

تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی نکا

مراسم هفته پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برگزار و از پژوهشگران برتر، سخنرانان هفته پژوهش و کارکنان حوزه پژوهش و فناوری تجلیل شد.

8 دی 1400

برنامه های هفته پژوهش در واحد نکا