دومین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برگزار شد .

دومین جلسه حضوری شورای پژوهشی دانشگاه آزاداسلامی واحد نکا در اتاق ریاست محترم واحد برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه و پس از تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید توسط یکی از حاضرین جلسه، مهندس بهروز محمدیان دبیر جلسه  و مسوول امور پژوهش دانشگاه، ضمن مرور و بازخوانی مصوبات جلسه قبل، برنامه پیشنهادی جلسه امروز را برای اعضای حاضر قرائت نمودند. سپس اعضای شورای پژوهش در خصوص موضوعات مطرح شده بحث و تبادل نظر کردند که مصویات ذیل به تصویب رسید :

اهم مصوبات جلسه شورای پژوهشی واحد نکا

-انتخاب دکتر رحمت درزی بعنوان اولین دانشیار این واحد دانشگاهی جهت پیگیری کلیه امور مربوط به اخذ مجوز نشریه

-مقالات ارائه شده توسط اساتید در کانال شورای پژوهشی واحد توسط آقای محمدیان حداقل یک روز قبل از برگزاری جلسه شورای پژوهشی

- انعقاد قرارداد برگزاری همایش ملی با موسسه پژوهشی شیخ بهایی (شبستان)

- برگزاری نخستین رویداد ایده شو در هفته پژوهش توسط مرکز رشد و باشگاه پژوهشگران جوان

- برگزاری کرسی ترویجی در هفته اول آذر 1400

دبیر جلسه شورای پژوهش واحد نکا