برگزاری یکصد و سی و ششمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه

یکصد و سی و ششمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با حضور اعضای جلسه در روز شنبه مورخ 15 آبان 1400 در اتاق ریاست محترم واحد برگزار گردید.

در این جلسه که با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید آغاز گردید، دکتر ارشاد صادقی طوسی ضمن عرض خیر مقدم به اعضای حاضر، حماسه 13 آبان روز دانش آموز، تسخیر لانه جاسوسی و تبعید امام ره به ترکیه را گرامی داشتند. ایشان پیروزی و اقتدار سپاه پاسداران در بازپس گیری نفت کش ایرانی در حادثه دریای عمان را مایه مباهات و افتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برشمردند. دکتر صادقی طوسی با اشاره به کسب مقام و  موفقیت بیشتر در کارها را از خداوند منان خواستار شد.

در ادامه جلسه مهندس عربزاده مسوول اموال دانشگاه بعنوان عضو مدعو جهت پاره ای از توضیحات در خصوص اموال اسقاطی در جلسه حاضر شدند.

سپس مصوبات جلسه قبل توسط آقای حسن پور بعنوان دبیر جلسه قراِئت شد که پس از تبادل نظر بین اعضا، مصوبات ذیل افتخار سه نفر از اساتید دانشگاه بعنوان نفرات برتر در طرح اندیشه تمدن ساز را نشانه توجه ویژه واحد نکا به مقوله فرهنگ دانست و برای این عزبزان آرزوی به تصویب اعضا رسیده است.

اهم مصوبات هیات رئیسه واحد بشرح ذیل می باشد :

-   شناسایی و مشخص کردن اموال اسقاطی دانشگاه و مکاتبه با دانشگاه استان

-  بازدید اعضای هیات رئیسه باتفاق نماینده ای از آموزش و پرورش شهرستان از خوابگاه قدیم دانشگاه  در راستای پیاده سازی تبدیل خوابگاه به مدرسه نظری

17-آبان-1400 | 220 بار مشاهده