معرفی مربیان و دبیران برتر مرحله اول طرح اندیشه تمدن ساز دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آیین اختتامیه مرحله اول طرح اندیشه تمدن‌ساز به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران  با حضور آیت الله لائینی نماینده ولی فقیه در استان مازندران، دکتر کرمانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، معاونین استانی روسای واحدها و اساتید و دبیران برتر شرکت کننده این طرح در واحد ساری برگزار شد.

حجت الاسلام اسلامی  رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در حاشیه این مراسم گفت: ۵۸ گروه هم اندیشی برای این طرح تشکیل شد که ۲۵۵ نفر از استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در آن شرکت نمودند وی افزود؛  ۱۴۰۰ جلسه هم‌اندیشی تشکیل و ۲۹ مربی و دبیر این جلسات را مدیریت کردند.

حجت الاسلام اسلامی تشریح کرد: با توجه به اجرای موفق این طرح و رضایتمندی اساتید از اجرای این گونه برنامه‌ها با موافقت دکتر کرمانیان ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران مرحله دوم طرح با نام انسان ۲۵۰ ساله توسط آیت الله محمدی لائینی رونمایی شد.

در حاشیه این مراسم باشکوه از مربیان، اساتید و دبیران برتر این طرح تقدیر و تشکر بعمل آمد که دو نفر از مربیان آقایان دکتر حسین باقری عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی و حجه الاسلام دکتر تعمت اله قربانی کارمند و مدرس حق التدریس واحد نکا و بعنوان مربیان برتر و سرکار خانم ربابه عباسی صاحبی عضو هیات علمی گروه دروس عمومی بعنوان دبیر موفق و برتر این دوره معرفی شدند.

روابط عمومی واحد نکا