برگزاری یکصد و سی و پنجمین جلسه هیات رئیسه در واحد نکا

مطالب مطروحه و تصميمات متخذه :

یکصد و سی و پنجمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با حضور اعضای جلسه در روز شنبه مورخ 08 آبان 1400 در اتاق ریاست محترم واحد برگزار گردید.

در این جلسه که با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید آغاز گردید، دکتر ارشاد صادقی طوسی رئیس محترم واحد ضمن عرض خیر مقدم به اعضای حاضر در جلسه و آرزوی سلامتی برای همکار محترم آقای بالویی مسوول محترم حراست، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص کار فرهنگی گفتند:

جهاد تبیین را آغاز کنید، تاثیرگذاری بر افکار عمومی هدف دشمن ایران و انقلاب است ولی به کمک جهاد تبیین می توان هدف دشمن را خنثی نمود.

ایشان با توجه به این فرمایش گوهربار حضرت آقا، وارد شدن بسیج سه گانه دانشگاه ( بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان ) در عرصه فضای مجازی جهت اثرگذاری را خواستار شدند و افزودند: کار فرهنگی مملو از ناهمواری ست ولی با بصیرت می توان آنرا به سرمنزل مقصود رساند.

در ادامه این جلسه مصوبات جلسه قبل  توسط آقای حسن پور بعنوان دبیر جلسه قراِئت شد که پس از تبادل نظر بین اعضا، مصوبات ذیل به تصویب اعضا رسیده است.

اهم مصوبات هیات رئیسه واحد بشرح ذیل می باشد :

-  بررسی همه جانبه چگونگی راه اندازی مدرسه برای دانشگاه
- نگاه ویژه به اجرا و پیاده سازی مسائل فرهنگی دانشگاه براساس دستورالعمل ها
- پیگیری، اجرا و ارائه گزارش کتبی همراه با توضیحات کامل مصوبات هیات رئیسه توسط مدیران میانی ( مدیران گروه- مدیران و مسوولان اجرایی )
- راه اندازی، برگزاری و شروع بکار جشنواره تدریس برتر جهت تشویق و ترغیب اساتید دانشگاه به تدریس بهتر

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

8-آبان-1400 | 247 بار مشاهده