تجلیل و دیدار از دو دانشجوی جانباز و ایثارگر واحد نکا

بمناسبت هفته دفاع مقدس در واحد نکا صورت گرفت

تجلیل از دو دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

به گزارش حسن پورمسوول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا، دکتر ارشاد صادقی طوسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا، باتفاق برخی اعضای شورای فرهنگی واحد همچون: مسوول امور فرهنگی، مسوول  بسیج کارکنان  و مسوول امور شاهد و ایثارگران دانشگاه با دو دانشجوی جانباز و ایثارگر واحد بنام های اکبر الهی دانشجوی رشته امور اداری و محسن باقرزاده دانشجوی رشته روان شناسی دیدار کردند.

در این دیدار صمیمانه، دکتر ارشاد صادقی طوسی ضمن عرض تبریک به مناسبت هفته دفاع مقدس، جانبازان و رزمندگان هشت سال جنگ تحمیلی را ذخیره ارزشمند نظام و کشور نامیدند و افزودند: بسیار خوشحال هستیم از اینکه خداوند متعال این توفیق را به واحد نکا و مسوولین آن عنایت کرد تا امروز لحظاتی را در خدمت شما عزیزان باشیم.

ایشان عظمت و سرافرازی امروز کشور عزیزمان ایران اسلامی را مرهون دلاوری های رزمندگان و جانبازان دانست و یادآور شد: جانبازان عزیز کشورمان در دوران جنگ تحمیلی، سلامت خود را تقدیم این نظام و کشور نمودند و این عزیزان شهیدان زنده ای هستند که سختی ها را با صبرشان تحمل کردند و برای ما درس صبر، مقاومت و ایستادگی هستند.

در ادامه این دیدار، هر کدام از این دانشجویان جانباز به بیان خاطراتی از، چگونگی اعزام، حضور در عملیاتها، چگونگی زخمی شدن و نیز خاطرات بودن با برخی از شهدای همسنگر خود پرداختند.

در پایان این دیدار صمیمانه و در راستای اجرای مصوبه شورای فرهنگی از این دانشجویان به نحو مقتضی تقدیر و تجلیل شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

گزارش دیدار به روایت تصویر