برگزاری برنامه های مختلف بمناسبت هفته دفاع مقدس در واحد نکا

برنامه های هفته دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برگزار شد.

در این مراسم باشکوه که امروز سه شنبه 6 مهر ماه با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در یادمان شهدای گمنام این واحد دانشگاهی برگزار شد، ابتدا پس از تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید و خیر مقدم گویی توسط حاج آقا قربانی مسوول محترم امور فرهنگی و اجتماعی، مراسم زیارت عاشورا همراه با مداحی ذاکر اهل بیت آقا سعید کاظمی از فرزندان شهدا و فارغ التحصیل این واحد دانشگاهی برگزار شد و سپس جناب سرهنگ سلطانی به روایتگری و ذکر خاطرات جنگ هشت ساله پرداختند .
ایشان بمناسبت هفته دفاع مقدس گفتند : سی و یکم شهریور ماه سال 59، شنیده شدن صدای طبل جنگی تمام عیار علیه ملت ایران و ایرانی نبود بلکه، طنین پرابهت حقانیت ملتی بود که در برابر ظلم و فشار صدام زمان ایستادگی کرد.
ایشان دفاع مقدس را برگ زرینی حماسه آفرینی و سلحشوری بهترین، دلاورترین و مصمم ترین مردان و زنان این امت دانست که در جای جای خاکش با خون خود به دفاع از حریم کشور پرداختند.
سرهنگ سلطانی دفاع مقدس را فصلی از تاریخ قلمداد کرد که در آن بهای مردانگی و عیار زنانگی اش به ایستادگی بود و استقامتی از جنس دلداگی به میهن.
ایشان روزهای دفاع مقدس را از روزهایی نامید که مرگ در آن سایه خزید و به شهادت افتخار یافته بود و قامتش راست شده بود.
فرمانده هشت سال دفاع مقدس روزهای طلایی جنگ را خاکریز منیت ها نامید و اضافه کرد: دفاع مقدس محل اوج گرفتن انسانیت و از خودگذشتگی بود که سنگرهایش بوی بهشت مردانگی گرفته بود.
مرد روزهای جنگ در ادامه صحبتهای خود گفتند: نباید از نظر دور داشت که دفاع مقدس به تنهایی کتابی بود از سرفصلهای بی مانند غیورمردان و شیرزنانی جان برکف که سالها حماسه آفریدند و افسانه را به حقیقت پیوند دادند.
ایشان با اشاره به اینکه جای جای این خاک نشانی ست از پلاک هایی که برات بهشت را با قطره های خون شهیدان گرفته است یاداور شد، لحظه ای از دفاع از حریم کشور و ناموس نباید غفلت کرد و بر ماست که یاد و خاطره شهیدان این مرز و بوم را همیشه زنده نگه داریم.
ایشان به نقش بی بدیل حضرت امام ره در جنگ اشاره داشتند و افزودند:پایداری ایران اسلامی که برخاسته از وحدت و ایمان بود، در سایه ی هدایت های رهبر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی ره شکل گرفت و باعث احیای یک مکتب سازنده و نهضت های آرمانگر و ایدئولوژی جهانگیر شد

.در ادامه این مراسم و بر اساس مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه، از حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نعمت اله قربانی از کارکنان ایثارگر و دکتر حسین باقری استاد ایثارگر هشت سال دفاع مقدس و نیز از فرزندان شاهد و ایثارگر دانشگاه بامعدل برتر در رشته های مختلف آقای مهدی بابایی، خانم بنت الهدی محمدنژاد و زینب کریمیان زارمرودی که همگی از فرزندان جانبازان عزیز بودند تجلیل شد. در پایان این جلسه باعظمت، اعضای حاضر در جلسه ضمن عطرافشانی و غبارروبی مزار دو شهید خوشنام دانشگاه ، با ذکر فاتحه و صلوات با آرمان های این دو شهید عزیز تجدید میثاق کردند .

روابط عمومی واحد نکا

جلسه به روایت تصویر: