با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان و بر اساس مصوبه شورای فرهنگی در واحد نکا صورت گرفت

با همت معاونت فرهنگی، ستاد شاهد و امور ایثارگران، بسیج کارکنان و اساتید، تشکل هم اندیشی اساتید و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

مراسم ویژه میلاد حضرت فاطمه زهرا س و امام خمینی ره در روز دوشنبه 4 بهمن در سالن آمفی تِاتر دانشگاه و با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان

برگزار گردید.

در این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید، کربلایی محسن سلطانی به مداحی و مولودی خوانی در ذکر مناقب و اوصاف حضرت فاطمه زهرا س پرداختند.

در ادامه جاج آقا قربانی مسوول امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سخنران جلسه، ضمن تبریک به مناسسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا س و امام خمینی ره، مقام مادر و روز زن را نیز گرامی داشتند و با توجه به جایگاه و مقام زن در اسلام گفتند: مطابق شواهد تاریخی و به شهادت قران کریم وضعیت زنان درسرزمین جزیره العرب وضعیت، بسیار نامناسب و نابسامان بود و با زن همانند کالا وشی ء مایملک برخورد می کردند و حتی  جایگا ه دختر ،همسر ومادر شدیدا تحقیر می شد.

ایشان با اشره به اینکه قران در خصوس بر خورد اعراب جاهلیت با زن به عنوان دختر رفتار اسفبار با او داشت بیان نمودند: قران در این مورد می فرماید: وَإِذَا بُشِّرَ أَحَدُهُمْ بِالْأُنْثَى ظَلَّ وَجْهُهُ مُسْوَدًّا وَهُوَ كَظِيمٌ  وقتی به یکی از انان بشارت دختر را می دانند رنگ چهره او دگرگون میشد وسیاه میشد و غیض خود را فرومی برد و یا این آیه از قرآن می فرماید:  يَتَوَارَى مِنَ الْقَوْمِ مِنْ سُوءِ مَا بُشِّرَ بِهِ أَيُمْسِكُهُ عَلَى هُونٍ أَمْ يَدُسُّهُ فِي التُّرَابِ أَلَا سَاءَ مَا يَحْكُمُونَ (نحل) خودش را از مردم اطرافش مخفی می کرد واز انها دوری می کرد  بخاطر این خبر بدی که به می دادند. ودر این مردد بود که ایا این دختر را با خواری نگه دارد ویا در خاک زنده بگور نماید .بد است انچه انها حکم می کنند.

مسوول امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گفتند: اعراب دختر را ننگ می دانستند و حتی چه بسا دختر را زنده بگور می کردند که در این مورد داستانهای زیادی وجود دارد که بعضی افراد خدمت پیامبرص می رسیدند وبعد از اسلام اوردن  خودشان به زنده بگور کردن دخترشان اعتراف وطلب توبه می کردند .وقران هم در این مورد می فرماید واذا الموئوده سئلت بای ذنب قتلت، اما در مقابل پیامبر ص  به دختر خود فاطمه  س توجه ویژه ای داشت وبه مسلمانان هم دستور می داد که  دختران را بیشتر مورد تفقد قرار دهند و قران  به پیامبر می فرماید انا اعطیناک الکوثر ..خیر کثیر (یعنی دختری به نام فاطمه) به تو دادم وبه شکرانه این خیر کثیر فصل  لربک نماز بگذار ویا دعا نما  وشتر قربانی ونحر نما

ایشان با اشاره به  داستان اشاره شده در سوره مجادله در خصوص برخورد نامناسب مرد عرب جاهلیت با همسرش  نزد پیامبر بیان کردند: قران این عمل را سخنی بیهوده وزشت معرفی می کند که عملی مربوط به جاهلیت است ولی در عوض پیامبر ص وائمه اطهار مناسبترین رفتار ومحترمانه ترین رفتار را با همسرانشان داشته اند .

حاج آقا قربانی زن در جایگاه مادری از نگاه اسلام را دارای  ارزش فوق العاده ای دانست و گفت : به این جهت است که  پیامبر ص می فرماید بهشت زیر پای مادران است و یا می فرماید هر فردی پای مادر خود را بوسه زند  گویا به آستانه  بهشت بوسه زده است .

در پایان جلسه به برندگان مسابقه حضوری در خصوص حضرت فاطمه زهرا س و نیز کارکنان، اساتید و دانشجویانی که نام آنها به نام حضرت فاطمه زهرا س مزین بود هدایایی داده شده است.

روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی نکا

جلسه به روایت تصویر :