برگزاری یکصد و چهل و پنجمین جلسه هیات رئیسه واحد نکا

جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با حضور اعضای جلسه در روز شنبه 2 بهمن 1400 در اتاق ریاست محترم واحد برگزار گردید.

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید توسط آقای حسن پور، ابتدا دکتر ارشاد صادقی طوسی رئیس واحد نکا ضمن عرض خیر مقدم به اعضای جلسه، مناسبت های هفته جاری و آینده را مناسبت های بزرگی دانستند و افزودند: میلاد پربرکت حضرت فاطمه زهرا س و فرزند بزرگوارشان امام راحل عظیم الشان، بها نه ایست برای قدردانی از زنانی که در کنار نقش پراهمیت خود درخانواده، دوشادوش مردان در جامعه گام بر می دارند و یک لحظه هم سکون و ایستایی را برای خود نمی پسندند. مادرانی که شهدای راه حقیقت و فضیلت از دامان آنان رو بسوی شهادت گام برداشتند تا پرچم عزت، شرف و مردانگی برای همسیشه دراهتزاز بماند.

در ادامه  آقای حسن پور دبیر جلسه هیات رئیسه به مرور و بازخوانی مصوبات جلسه قبل پرداختند و اعضای جلسه نیز پیرامون مصوبات گذشته گزارش عملکرد خود را بازگو نمودند و سپس موارد پیشنهادی جلسه مطرح گردید که موارد ذیل به تصویب اعضا رسیده است.

اهم موارد تصویب شده جلسه :

انجام به دقت کلیه امور حقوقی مربوط به تمدید خوابگاه دانشگاه توسط کارشناس محترم حقوقی  بهمراه مشاوره از معاونت حقوقی دانشگاه استان جهت جلوگیری از تضییع حقوق دانشگاه

اقدام و انجام بموقع امور مربوط به دانشگاه توسط کارشناسان، مسوولین، مدیران به خصوص اعضای هیات رئیسه و گزارش اقدامات انجام شده بصورت مفصل در جلسه هیات رئیسه

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

جلسه به روایت تصویر