برگزاری یکصد و چهل و چهارمین جلسه هیات رئیسه واحد نکا

یکصد و چهل و چهارمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با حضور اعضای جلسه در روز شنبه مورخ 25 دیماه 1400 در اتاق ریاست محترم واحد برگزار گردید.

در این جلسه که با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید آغاز گردید، ابتدا دکتر ارشاد صادقی طوسی رئیس واحد نکا ضمن خیرمقدم گویی به اعضای جلسه، پیشاپیش سالروز وفات حضرت ام البنین س که به روز تکریم مادران و همسران شهدا مزین هست را تسلیت و گرامی داشتند و نقش شایسته فرزندان این مادر گرانقدر در حادثه کربلا و یاری رساندن به امام حسین ع را بی نظیر توصیف کردند.

در ادامه ی جلسه ضمن مرور و بازخوانی مصوبات جلسه قبل، موارد پیشنهادی جلسه نیز مطرح گردید که پس از بحث و تبادل نظر، مصوبات ذیل به تصویب اعضای هیات رئیسه رسید .

اهم مصوبات هیات رئیسه واحد بشرح ذیل می باشد :

1-تنظیم و ارسال نامه به مدیران محترم گروه جهت معرفی انواع ماموریت های ویژه برای اجرا توسط اساتید گروه طرح الف زیرمجموعه شان

2- مکاتبه با دانشگاه استان در خصوص معرفی محصول دانش بنیان واحد با نام آزمایشگاه برنامه نویسی آنلاین جهت انعکاس در گروه های مختلف علمی دانشگاههای استان توسط دبیرخانه هیات امنا

3- پیگیری امور مربوط به برگزاری کارگاههای درآمدزایی  برای دانشگاه

4- تشکیل هسته های پژوهشی توسط اعضای هیات علمی جهت شرکت در رویداد ملی گام دوم

5- ارائه گزارش عملکرد و پیشرفت، اجرای سند تحول هر دو هفته یک بار در جلسه هیات رئیسه دانشگاه

6- آماده سازی زیرساخت های اداری، رفاهی، تاسیساتی، نظافت و ....2  سوئیت ساختمان اداری دانشگاه جهت قراردادن این مکان در سامانه رفاهی ساجد

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

28-دی-1400 | 196 بار مشاهده