به مناسبت هفته پژوهش در واحد نکا صورت گرفت

کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه علمی با عنوان: چارتاقی، تقدس کوه در معماری ایران ( در پژوهش با رویکر اکتشافی) در واحد نکا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نکا کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه علمی با عنوان چارتاقی: تقدس کوه در معماری ایران ( در پژوهش با رویکر اکتشافی) به مناسبت بصورت وبیناری برگزار گردید.

دکتر احمد آزادی معاونت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا گفت: این رویداد از یک طرف به مناسبت هفته پژوهش و از طرفی به مناسبت روز کوهستان در دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه وبیناری دکتر بابک داریوش عضو هیات علمی موسسه پژوهشی شیخ بهایی بعنوان ارائه دهنده، خانم دکتر شهره جوادی عضو هیات علمی گروه مطالعات عالی هنری دانشگاه تهران و دکتر وحید حیدر نتاج عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه مازندران بعنوان ناقد، و دکتر احمد آزادی همت آبادی عضو هیات علمی گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا بعنوان مدیر جلسه حضور داشتند.

این جلسه در روز یکشنبه 21 آذر در سالن آمفی تاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برگزار گردید.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

جلسه به روایت تصویر :