به مناسبت روز دانشجو در واحد نکا صورت گرفت

نشست صمیمی رئیس هلال احمر شهرستان نکا با ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری انا از نکا رئیس هلال احمر شهرستان نکا باتفاق معاون و برخی از کارکنان خود با رئیس و معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا دیدار کردند.

در این دیدار صمیمانه که به مناسبت روز دانشجو برگزار گردید، دکتر ارشاد صادقی طوسی ضمن عرض خیر مقدم و خسته نباشید به رئیس و کارکنان قشر زحمت کش هلال احمر بیان کردند: یکی از کانال های ارتباطی دانشگاه با هلال احمر شهرستان، کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه است که از زمان شروع کرونا و بدلیل عدم حضور دانشجویان در دانشگاه این ارتباط تا حدودی کم رنگ شده است.

ارشاد صادقی طوسی با بیان اینکه وجود کانون هلال احمر دانشجویی برای این دو نهاد بویژه دانشگاه یک ضرورت است گفت: درسال های گذشته، کانون هلال احمر با برپایی چادر هلال احمر و عضو گیری از دانشجویان بویژه دانشجویان جدیدالورود هم راه را برای عضویت دانشجویان به کانون هلال احمر باز می کرد و هم همکار و کمک کار دانشگاه برای هدایت دانشجویان جدید جهت انجام کارهای اداری و آموزشی بودند.

رئیس واحد نکا ادامه دادند: کم کم باید ساز و کار و بستر تشکیل و ادامه کار کانون هلال احمر قوی تر و منسجم تر در دانشگاه شکل بگیرد و در این راه لازم است از تجارب دانشجویانی که آشنا به موارد و مسائل هلال احمر باشند استفاده گردد.

آقای داوودی رئیس هلال احمر شهرستان نکا نیز در این دیدار، ضمن تشکر و قدردانی از رئیس و معاون دانشگاه در برقرای این نشست و ارتباط صمیمانه، 16 آذر روز دانشجو را به دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه  تبریک گفتند .

ایشان به ارائه گزارش کاملی از اقدامات و کارهای صورت گرفته توسط هلال احمر شهرستان در ایام کرونایی کشور و نیز تعداد جمعیت این اداره چه بصورت رسمی و چه بصورت داوطلب پرداختند و بیان داشتند: هلال احمر شهرستان این آمادگی را دارد تا یک نفر ازافراد وابسته به هلال احمر را که در عین حال دانشجوی دانشگاه می باشد بعنوان مسوول کانون هلال احمربه دانشگاه معرفی نماید تا بتواند ضمن انجام کار مربوط به کانون دانشجویی، حلقه اتصال این دو نهاد را به یکدیگر متصل نماید.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

دیدار به روایت تصویر :