برگزاری یکصد و چهل و یکمین جلسه هیات رئیسه واحد نکا

مطالب مطروحه و تصميمات متخذه:

یکصد و چهل و یکمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با حضور اعضای جلسه در روز شنبه بیستم آذر 1400 در اتاق ریاست محترم واحد برگزار گردید.

در این جلسه که با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید آغاز گردید ابتدا دکتر ارشاد صادقی طوسی رئیس واحد نکا ضمن خیر مقدم گویی به اعضای جلسه، میلاد باسعادت حضرت زینب س پیام آور دشت کربلا را گرامی داشتند و تقارن و تصادف این روز بزرگ را با روز پرستار را بسیار مهم برشمردند و بر اهمیت و نقش بالای پرستاران در کشور تاکید کردند. سپس آقای حسن پور دبیر جلسه هیات رئیسه نسبت به مرور و بازخوانی مصوبات جلسه قبل و نیز موارد پیشنهادی جلسه امروز اقدام نمودند که پس از بحث و تبادل نظر مصوبات ذیل به تصویب اعضای هیات رئیسه رسید .

اهم مصوبات هیات رئیسه واحد بشرح ذیل می باشد :

-بررسی دقیق و اقدام عاجل در خصوص رفع نقوص چالش های موجود در برگزاری جلسات وبیناری دانشگاه با توجه به غیر حضوری بودن جلسات و استفاده از فضای مجازی برای پیشبرد اهداف دانشگاه در جلسات غیرحضوری و آنلاین

-دریافت مطالبات شهریه دانشجویی با ساز و کار مناسب تر نسبت به گذشته

- برگزاری حضوری کلاس های دروس عملی و توجه ویژه نسبت به دروس رشته تربیت بدنی