برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا

مراسم ویژه 16 آذر روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد به صورت وبینار برگزار شد.

دکتر ارشاد صادقی طوسی رئیس واحد نکا در این مراسم ضمن تبریک این روز باعظمت به دانشجویان واحد نکا، یاد و خاطره شهدای دانشجویی را گرامی داشتند و از اقدام شجاعانه دانشجویان سال 1332 در فضای خفقان نظام شاهنشاهی تقدیر کردند.

صادقی طوسی نگاه عالمانه و مطالعه زیاد در جهت کسب دانش معرفتی و سیاسی را گزینه تداوم راه شهدا نامید و بیان کرد: راه مقابله با جنگ نرم تبلیغاتی دشمن، مطالعه بالا، دانش و بصیرت سیاسی ست.

ایشان با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص رویش های انقلاب گفتند: در چله دوم انقلاب می بایست عمارگونه در رکاب رهبری گام برداریم و از انقلاب اسلامی تا پای جان دفاع کنیم.

عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا، فرهنگ را مقوله ی باارزش و مهم در حوزه کاری دانشگاه نامید و گفت: با توجه به اینکه دشمن در جنگ نرم از هیچ کوششی دریغ نمیکند و دست به شبیخون فرهنگی و تهاجم فرهنگی و .... زده است ورود مجدانه به حوزه فرهنگی از طرف شما دانشجویان را یک ضرورت دانست.

رئیس واحد نکا، عضویت در انجمن های علمی، تشکل های دانشجویی و بسیج دانشجویی را یکی از راه های مقابله با جنگ نرم فرهنگی دشمن قلمداد کرد و افزود:
مقام معظم رهبری می فرمایند: تشکل‏هاى دانشجویى براى رسیدن به آرمانها به وجود مى‏ آیند که فراتر از مسأله به قدرت سیاسى رسیدن و حکومت را به دست‏ گرفتن است. هدفهاى اصلى تشکل‏هاى دانشجویى همان چیزهایى است که بر روى طاق بلند جنبش دانشجویى نوشته شده؛ ضدیت با استکبار، کمک به پیشرفت کشور، کمک به اتحاد ملى، کمک به پیشرفت علم، حضور و شرکت در مبارزه و پیکار همگانى ملت ایران براى غالب‏ آمدن بر توطئه‏ ها و بر دشمنى‏ ها. این‏ها هدف اصلى است، این را باید فراموش نکنند.

صادقی طوسی ادامه دادند :روز دانشجو روز تکریم آمیختن علم و دانش با اخلاق اسلامی و بصیرت سیاسی، روز در هم آمیختن تقوا با علم و دانش اندوزی و روز تأکید بر نقش بی مانند مجاهدت در راه کسب علم و دانش، در کنار تقویت ایمان دینی و بصیرت سیاسی، در راه پیشرفت مادی و معنوی کشور است.

ایشان در ادامه سخنان خود بیان کردند: دانشجو یعنی تلاش، امید، آینده، صبر، یعنی تمام آنهایی که رفتند تا ما بمانیم.

این مقام مسوول ادامه دادند روز دانشجو تنها یک نام نیست بلکه یک تاریخ است. این روز بی تو، و بی حس “آرمان خواهی” و “ایمانت به حق طلبی”، وجودی بی معناست.

در ادامه ی این جلسه وبیناری رئیس واحد نکا گزارش کاملی از فضای محیطی دانشگاه، تعداد دانشجو، کارمند و اساتید هیات علمی و حق التدریس دانشگاه برای دانشجویان حاضر در جلسه  بیان کردند.

معرفی مدیران و کارشناسان حوزه های مختلف دانشگاه و حوزه ماموریتی هر یک از کارکنان بخش های مختلف، از اهم موارد عنوان شده توسط معاون دانشگاه چناب آقای دکتر احمد آزادی همت آبادی بود.

در ادامه این جلسه نیز آقایان مرتضی عسگری مسوول امور مالی، هاشم بالویی مسوول حراست و جواد حسن پور کوهساری مسوول روابط عمومی و مسوول ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه در خصوص ماموریت کاری و بخشنامه های مرتبط با حوزه کاری خود مطالبی را برای حاضرین بیان کردند.

گزارش جلسه به روایت تصویر :

روابط عمومی واحد نکا

16-آذر-1400 | 101 بار مشاهده